Elektriklenen saçlara çözüm

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Hemen hemen birçok bayanın derdidir elektriklenen saçlar. Sonunda buldum bu duruma bir çözüm. John Frieda-Frizz ease serum ile saçlarınızdaki elektriklenme hemen geçiyor. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bu ürünü, sadece 1 küçücük damlası ile tüm saçınız pufff diye sönüyor:D

İçeriği

İpek proteini ve deniz yosunu özü ile zenginleştirilmiş özel formülü ile mat ve kontrol altına alınması güç saçınızı yumuşatmaya ve parlaklık sağlamaya yardımcı olur. Günlük kullanımı saçtaki elektriklenme (kabarma) problemini önleyerek, saçınızı kolayca kontrol altına almanızı destekler, sağlıklı bir görünüm verir. Nemin neden olduğu form kaybına karşı saçınızı korumaya yardımcı olur. Boyalı saçların ömrünü uzatır ve rengine canlılık katar. Güneş koruyucusu barındırır.



Kullanımı

Şampuanlanmış ve bakımı yapılmış ıslak saça uygulanır (Saçınızı sıkarak aşırı nemi alın ancak sakın havlu kullanmayın). Serumun dörtte birlik bir kısmını avucunuza dökerek saçınıza eşit olarak dağıtın. Saçınızın yapısına ve uzunluğuna göre, daha az veya fazla miktarda kullanabilirsiniz. Hiçbir zaman durulamayın.
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Bı denemek gerek.Bı donem cok takıntı yaptım bı cok urun kulandım ama hıc evet bu bana gore dedıgım cıkmadı.Bende koyverdım ucunu.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst