Ek Gıda Sonrası Mama Reddi

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
127
Bebeğim anne sütü almadı 1 ay tek verebildim. 5 buçuk aylıkken ek gıdaya geçtik. Şuan 8 aylık 2 aydır gündüz mamayı reddediyor böyle bir şey yaşayan var mı biberon değişikliği mama değişikliği yaptım ama faydası olmadı. Elimden geldiğince ek gıdaya ağırlık veriyorum ama üzülüyorum yemediği için

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.912
Bebeğim anne sütü almadı 1 ay tek verebildim. 5 buçuk aylıkken ek gıdaya geçtik. Şuan 8 aylık 2 aydır gündüz mamayı reddediyor böyle bir şey yaşayan var mı biberon değişikliği mama değişikliği yaptım ama faydası olmadı. Elimden geldiğince ek gıdaya ağırlık veriyorum ama üzülüyorum yemediği için
Tadını aldıgı için yemegin benimkisidr beni emmeyi boşladı erken bırakacak sanırım yemek daha cazip geliyor hanımefendiye :) ama geçiş sürelerinde diş ağrısı huzursuzlukta yapıyor her gün aynı geçmiyor

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Ek gıdaya ağırlık verdiğin için red oluyor
1 yıl anne süte veya mama ağırlıklı olmalı diyor doktorlar
Biraz miktarları azalt çok doymasın

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
127
Sabah öğle akşamı vermiyorum çok ara sıra veriyorum ama öğünleri de çok fazla değil yediği 5-6 kaşık bişey zaten

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
127
Kızlar bir şey sorucam ben 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğumdan 6 ay sonra sağ kasık ağrısı başladı genel cerrahiye gittim ilaçlı bt usg kan idrar her şeyi istedi apandisit için ama temiz dedi. Ağrım yaklaşık 20-25 gün sürdü geçmişti. Dün tekrar başladı ağrım bu sezeryan kaynaklı bir ağrı mı acaba sinir kas zorlaması gibi yaşayanınız var mı

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Kızlar bir şey sorucam ben 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğumdan 6 ay sonra sağ kasık ağrısı başladı genel cerrahiye gittim ilaçlı bt usg kan idrar her şeyi istedi apandisit için ama temiz dedi. Ağrım yaklaşık 20-25 gün sürdü geçmişti. Dün tekrar başladı ağrım bu sezeryan kaynaklı bir ağrı mı acaba sinir kas zorlaması gibi yaşayanınız var mı
İdrar yolu enfeksiyonu olmasın

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.912
Aynı ağrı bendede oluyor soguk yiyince oldugunu düşünüyorum üşütünce ayağıma çorap giymezsem falan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar