ben sinir oldum ebruya günelin sevgilisini aldı diye ama bakın bu habere ne diyeceksiniz kızlar böyle sağlıklı olmayan bir evlilik için çocuk doğurmak akıl karı değil bebeğe yazık onun bir suçu yokki değilmi
Reza Zarrab, Azeri Kızı Günel’in olduğu kuaförü silahla bastı!Azeri Kızı Günel ile 8 yıllık ilişkisini Ebru Gündeş için sona erdiren Azeri Playboy Reza Zarrab pişmanlık acısı ile ne yaptığını bilmez bir hale geldi. İşte son skandal!
Reza Zarrab Günel’in olduğu kuaförü silahla bastı!
Azeri Kızı Günel ile 8 yıllık ilişkisini Ebru Gündeş için sona erdiren Azeri Playboy Reza Zarrab pişmanlık acısı ile ne yaptığını bilmez bir hale geldi.
Azeri Playboy Reza Zarrab sekiz yıl büyük aşk yaşadığı çocukluk aşkı Ünlü Assolist Günel ile yollarını bir süre önce araya Ebru Gündeş’in program yapımcısı sevgilisi Osmantan Erkır’ı terk etmesi ile girmişti.
Büyük aşk Ebru Gündeş’in araya girmesi ile son bulmuş olaylar bir türlü durulmamıştı. Ebru Gündeş ve Günel konusunda çelişkili açıklamalarının ardı arkası gelmeyen Azeri Playboy Reza Zarrab bu akşam saatlerinde yeni bir skandala imza attı.
Akşam saatlerinde Günel’in saçlarına kaynak yaptırmak için gittiği Ataköy Atrium’daki Paris Kuaförü basan Reza Zarrab bütün müşterilerin önünde Günel’i kendisine dönmesi için tehdit etti.
“Bu aşk burada bitmez, sen benim namusum, onurumsun, Ebru Gündeş’te kim oluyor. Ondan kurtulmaya çalışıyorum. Yalvarırım beni yalnız bırakma bana yardım” et diye bağıran Reza Zarrab’ın belinde silah olduğu gözlendi.
Aynı kuaför salonundaki müşterilerin anlatımlarına göre Azeri Kızı Günel’in Reza Zarrab’a yüksek sesle “Aileni almadan asla benim karşıma gelme” diye bağırdığı duyuldu.
Azeri Kızı Günel’in ve Reza Zarrab’ın bağırtılarından etrafın rahatsız olması üzerine Zarrab’ın kuaför salonundan uzaklaştığı bildirildi.