Düz Saçlar Hayal Değil

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Türkiye’de ilk defa düzleştirici bir ürün hem saçları onarıp bakım yapıyor hem de en kuzu kıvırcığı saçı bile dümdüz yapıyor.

Evet yalnış okumadınız daha önce ürünler özellikle en son defrize ürünleri de saçı yıpratmadan ne kadar düzleştirebilirse o kadar düzleştiriyordu “kıvırcık saçları iri dalgaya” dönüştürmekten daha fazlası yapılamıyordu.



Saçın yıpranma riski yüksek olduğundan bizler de bu tür işlemlerde saçın dümdüz olabileceği konusunda çok fazla garanti veremiyorduk. Fakat Eczacıbaşı’nın uzun zamandır üstünde çalıştığı “straight terapy” isimli yeni ürün hem saça inanılmaz güçlü bir bakım yapıyor hem de saçların ne kadar kıvırcık olursa olsun dümdüz olmasını sağlıyor. Bunu öyle güzel anlattılar ki size de bahsetmeden edemiyeceğim…

Hani şu bildiğimiz yumurta testi varya işte o testin bir benzerini kuzu kvıcığı ve incecik bir saçta gözlerimizin önünde uyguladılar ve saçın yarısı dümdüz ve yumuşacık iken diğer bir yarısı bonus kıvırcığı ile öylece kaldı… Hiçbir şekillendirici kullanılmadı hatta saçın dümdüz kısmını deneyi kanıtlamak için su ile ıslattılar ve sonuç gerçekten inanılmazdı saç hala dümdüz duruyordu yani kabarıp kıvırcıklaşmadı..

Bunun ne anlama geldiğini kıvırcık saça sahip olup çile çekenler çok iyi anlarlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst