Düz saç kadını etkileyici yapar

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Dümdüz saçlar geri geldi! Saçlar bu sene o kadar düz ki; eskilerin 'mısır püskülü' dediği cinsten... Fönle ya da düzleştirici saç tostlarıyla kolayca sahip olunabilecek düz saçlar kadınların eskiden beri ilk tercihi. Bunun en önemli nedeni ise kadınların kendilerini düz saçlarla daha seksi ve etkileyici hissediyor olması...

* Her tür ortamla uyum sağlayabilen düz saçlar kadınlarda asil ve etkileyici bir görünüm yaratıyor. Bu saçlar kaşmir şifon ve ipek giysilerle iyi bir kombinasyon oluşturuyor. Düz saçta dolgun bir görünüm elde etmek için de saç spreyi kullanmak şart!

İRİ FIRÇALAR KULLANIN
* Düz fönlü saçları ortadan ayırarak kullanmak yüz hatlarını belirgin hale getiriyor. Oval kare ya da elmacık kemikleri fazla belirgin olan kadınlar düz fön değil hareketli saç kullanmalı! Yüzü yuvarlak olanların tercihi kesinlikle düz fön olmalı!

* Sade kıyafetlerle düz saç iyi bir uyum yakalıyor. Özellikle düz hatlı tuvaletlerde düz saç tercih edilmeli.

* Bir miktar saç kremini saçlarınız nemliyken uygulayın. Saçınızı 5-6 parçaya ayırarak klipslerle tutturun. Saçınızı ayıracağınız yönü belirleyin. Kurutma makinesini yakın mesafeden tutup ensenizden başlayarak saçlarınızı kurutun.

* Yumuşak bir görünüm için iri ve yuvarlak saç fırçalarını kullanabilirsiniz. Saçınızın iki parçasını büyük saç fırçasıyla sarın. Saçlarınız dümdüz şekil alıncaya dek fırçayı aşağıya doğru fönle birlikte çekin. Her tutamın üzerinden birkaç kez geçin.

* Hafif dalgalı saçlarınız bir de perçeminiz varsa; tamamen kuruduğunda şekil vermek zor olabilir. Bunun için saç düzleştirici kullanın. Ancak önce diplere uygulayın.

* Fönden sonra düzleştirici krem ya da parlaklık spreyi uygulayın. Böylece doğal görünüm yakalarsınız.

* Düz fön çektikten sonra saçlarınızın hemen bozulup inmemesi için bandana kullanın. Bu uygulama saçlarınıza daha havalı bir görünüm verecektir.
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
düz saça bayılıyorum ama yapmaya üşeniyorum doğuştan düz olsaydı keşke saçlarımmm
 
C

cerence74

Misafir
düz saça bayılıyorum ama yapmaya üşeniyorum doğuştan düz olsaydı keşke saçlarımmm

İlknur onu kim istemezdi ki :) Benimde saçlarım genç kızlığıma kadar kıvırcıktı sonra boyalar, röfleler bozuldu o güzelliği. O yüzden şimdi evde saç kurutma makinem ile saçlarımı düzleştiriyorum. Duymuşsundur belki, döner fırçalı saç kurutma makineleri var, bende King thunderbird var. Bunlarla saçını sende düz yapabilirsin, kuaför kadar olmasa da evde pratik ve çabuk :)
 

elis

Daimi Üye
Katılım
1 Mayıs 2010
Mesajlar
4.752
Tepki
4.883
Puan
113
Yaş
44
Konum
burdan:)
duz sac bana yakismiyo,,yakistirmiyorum yani,,,ama yakisanada yakisiyo :eek:
 

Özor

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2010
Mesajlar
375
Tepki
484
Puan
63
Konum
Gaziantep
düz saça bayılıyorum ama yapmaya üşeniyorum doğuştan düz olsaydı keşke saçlarımmm

İnsan kendi de olmayanı isteyen bir varlık nedense

Ben de pırasa gibi saçlarım yerine birazcık dalgalı saçlarım olsaydı da toka, taç vb aksesuarlar saçımda durabilseydi diye düşünürüm hep:) Hele bir de kalın olunca oooof:mendil:
 
Katılım
7 Aralık 2010
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
18
Konum
Trabzon
Benim de saçlarım dümdüz ama maalesef çok çabuk yağlanıyo işte..
Saol paylaşım için :dertli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst