Duygularin Matematigi

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Duyguların Matematiği....

Önce sevdim..
Sevdiğimi öğrendim, sevebileceğimi farkettim..
Sevdikçe kendimi kainatla topladığımı gördüm..

Affetmeyi öğrendim:
Affetmenin, dostlarımı 10la çarpmak olduğunu fark ettim..

Pişman oldum:
Pişman olduğumu itiraf ettim; pişman oldukça hatalarımı küçük, anlaşılır ve bağışlanabilir parçalara bölebildiğimi gördüm..

Hatırlamayı öğrendim:
Hatırladıkça sevgilerimin kare kökünü bulup, onlardan hüzün çıkardığımı fark ettim..

Değer vermesini öğrendim:
Değer verdikçe sevgilerin küpünü bulup, onları mutlulukla çarpabileceğimi gördüm..

İltifat etmesini öğrendim:
İltifat ettikçe insanlarla aramdaki en kısa mesafenin bir tebessümün resmettiği bir çizgi olduğunu gördüm..

Özür dilemeyi öğrendim:
Özür diledikçe nefretin ve öfkenin sonsuza bölündüğünü böylece dargınlıkların limit sıfıra giderken yok olduğunu fark ettim..

Hüzünlendim:
Hüznü sevdim, hüznün kalbime dokunmasına izin verdim..

Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonunda ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünü gördüm..

Ve bir gün öleceğim:
Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki; yaşadığım hayat, paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş..

Tüm bu işlemlerin sağlamasını yapmak isterseniz, kalbinize bir bakın..
......................

Duyguların Matematiği....

ALINTI

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ve bir gün öleceğim:
Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki; yaşadığım hayat, paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş..:mendil:

G

guzelcem

Misafir
İncim matematiği hiç sevmem ama duyguların matematiğini çok sevdim güzel yüreğine sağlık canısı kalbine mutluluk yağmurları yağsın mucuks..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar