Dusbere(Azerbaycan mutfagi)

Madmazel

Daimi Üye
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
4.212
Tepki
2.700
Puan
113
Yaş
40
Konum
Azerbaycan
Malzemeler:
harc icin;
500qr kiyma(yagli koyun eti)
2 aded sogan(rendelenmis)
tuz,kara biber
024uk.jpg


hamur icin;
500qr un,
1 aded yumurta
1 bardak su
0063j.jpg

Hazirlanmasi;
hamur yapiyoruz,yuxa aciyoruz,kesiyoruz,kiymalari busekilde duzuyoruz
0065t.jpg
 
OP
Madmazel

Madmazel

Daimi Üye
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
4.212
Tepki
2.700
Puan
113
Yaş
40
Konum
Azerbaycan
bukuyoruz
030gv.jpg

1 aded sogani rendeleyib,goz karari tere yaginda kavuruyoruz,tuz,biber,kimyon elave edib,(isteyen domates salcasi da ilave ede bilersiniz),3-4 bardak su ilave edmek,su kaynadigi zaman dusbereleri tokmek lazim yemek kaynayanda servis yapa bilersiniz,uzerine nane (kuru) doke bilirsiniz.
0069t.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst