Dünyaca ünlü CATS müzikali İstanbul’da!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
dunyaca-unlu-cats-muzikali-istanbul-da--3915901.Jpeg


Dünyaca ünlü CATS müzikali İstanbul’da!

Dünyanın en ünlü kedileri Zorlu Center’a geliyor...

Andrew Lloyd Webber tarafından, T.S Eliot’un 'Old Possum’s Book Of Practical CATS' adlı kitabından uyarlanarak bestelenen, 1981 yılından bu yana izleyici ve ödül rekorlarıyla fenomen haline gelen “CATS” müzikali, 21 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihleri arasında Türkiye’de ilk kez Zorlu Center PSM’de sahne alacak.

T.S. Eliot’ın "Yetenekli Kediler" adlı şiirinden esinlenerek yazılan, ilk kez 1981’de West End’de ardından 1982’de Broadway’de gösterime giren dünyaca ünlü CATS müzikali, Türkiye’de ilk kez Broadway şovlarını sanatseverlere sunan Zorlu Center PSM sahnesinde izleyiciyle buluşuyor.

Müziğin, dansın, şiirin, hayallerin, tiyatronun ve aşkın mükemmel uyumunu içinde taşıyan CATS, set tasarımı, olağanüstü kostümleri ve mükemmel koreografisiyle 21 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihleri arasında Zorlu Center PSM sahnesinde!

Yaşamın ta kendisi…

Müzikal, yaşamın ta kendisini kediler arasında geçen bir hikaye ile anlatıyor. Andrew Lloyd Webber’in rekorlar kıran uyarlamasına dayanan CATS, Broadway’de 7 kez ‘Tony Ödülü’, ‘Laurance Olivier’de en iyi müzikal ödülü, en iyi orijinal kadro kategorisinde ‘Grammy Ödülü’, en iyi müzikal ve en iyi yönetmen dalları da dahil olmak üzere sayısız ödüle sahip. Broadway’in en uzun soluklu müzikali unvanıyla birçok kez dünya turnesine çıkan müzikal, yirmiden fazla dile çevrildi. 1998’de televizyona da uyarlanan müzikal, 300’den fazla şehirde 50 milyondan fazla izleyici tarafından izlendi.

Memory şarkısını dünyaya tanıtan oyuncuları Elaine Paige ve Bettly Buckley’yi dünyaya tanıştırarak kendi fenomenlerini yaratan CATS’in Londra’daki yapımı 20 yıl, Broadway’deki yapımı ise 18 yıl boyunca devam etmiştir.

21 Ocak – 2 Şubat 2013 tarihleri arasında, sadece iki hafta oynayacak efsane müzikalin bilet fiyatları 59TL ile 252TL arasında değişiyor.

Milliyet
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst