Dünya Kadınlarından Güzellik Sırları

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
Dünya Kadınlarından Güzellik Sırları

Güzelleriyle ünlü dünya ülkelerinin hiç bilinmeyen doğal güzellik sırlarını sizin için inceledik. Şaşırtan tariflerle güzelliğinize ışıltı katmak için göz atın!

Güzelliğin Çin’deki Başrol Oyuncusu: Beyaz Çay

Çin’deki bilinen adıyla ‘imparator çayı’ içerdiği yüksek antioksidan miktarıyla cilde en iyi gelen bitkiler arasında ilk sıraya oturuyor. Çinlilerin yaşlanmaya karşı açtıkları büyük savaşta en büyük silahları olan beyaz çay, kırışıklıkları önlüyor ve cilde pürüzsüz bir güzellik katıyor. Üstelik mucize çayın kullanıldığı tek alan cilt güzelliği de değil. Sağlıklı olan her şeyin peşine düşen Çinliler, günde 3 bardak beyaz çay içmenin yağları yakmaya ve zayıflamaya yardımcı olduğunu da söylüyor.


guzellik_eef6efaf-e5df-44ab-80ec-3c24360c1c2d_2.jpg


Brezilya Güzellerinin Sırrı Kumda Gizli!

Brezilya kadınlarının muhteşem güzelliği tüm dünyanın dilinde! Fakat bilindiğinin aksine güzellik konusundaki tek şansları genleriyle ilgili değil. Dünyanın en güzel kadınlarının güneşlendiği Brezilya sahillerinde her an kumları selülit maskesi olarak kullanan bir kadınla karşılaşırsanız şaşırmayın! Çünkü Brezilya sahillerindeki kumla masaj yapmanın cildi ölü deriden arındırdığına inanılıyor ve bu doğal peeling etkisi kan dolaşımını da hızlandırdığı için selülit tedavisinde bir yöntem olarak kullanılıyor.


guzellik_22a3266e-633a-4f00-8ecc-b6f35df98a3f_1.jpg


Parizyen Kadınların Tercihi Termal

Dünyanın en kıskanılan kadınlarının Fransa’nın romantik şehri Paris sokaklarında karşılaştığımız parizyen kadınlar olduğunu söylesek yanlış olmaz. Peki, dünya modasına yön veren o stil sahibi kadınların bu kadar güzel olmasının tek nedeni kıyafet seçimleri mi? Tabii ki değil! Onlar stil ikonu olmalarının yanı sıra ışıltılı ciltleri ve kusursuz görünüşleriyle de tüm dünyanın gözdesi. Peki, onların sahip olduğu bu güzelliği termal sulara borçlu olduklarını biliyor muydunuz? Fransa’nın güzelleri termal suyun içindeki oksijenin kan dolaşımını hızlandırarak cilt hücrelerine iyi geldiğini söylüyor. Neredeyse tüm Fransız kadınlarının büyülü bir güzelliğe sahip olduğunu düşünürsek bu konuda çok da haksız sayılmazlar diyebiliriz.


guzellik_b01a5dc6-d8fa-4187-8150-92513fc33c65_1.jpg


Sultanların Devrinde Hamam Kültürü

Tüm dünya kadınları arasında güzellikleri dilden dile dolaşan Osmanlı sultanlarının, doğal güzellik sırlarını merak ediyor musunuz? Bir devre damgasını vuran Osmanlı’nın güzel kadınları güzellikleri için hamam sefasını tercih ediyorlarmış. Eğlence dolu hamam ritüeli sırasında yaptıkları kesenin peeling etkisi yaratmasının ardından gül ve lavanta yağlarını nemlendirici olarak kullanıyorlarmış. Sabun ise cildi temizlemek için en büyük kozmetik ürünü o dönemlerde. Tabii sabunların en doğalı en kalitelisi seçilirmiş sarayın gözdeleri için… Osmanlı saraylarına getirilen tonlarca gül suyunun sebebi ise sadece cilt bakımı için değilmiş. Dönemin kadınlarının formunu gül suyu şerbetlerine borçlu olduğu da kulaktan kulağa dolaşan güzellik sırları arasında…


guzellik_be068751-82b0-4123-ae1f-b72b15bc2860_1.jpg

Alıntıdır

 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.624
Tepki
53.626
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Vayy be sırlar deilde hatunlar çok güzel hee :D
onlara bakmaya geldiydim :nazo:
Sağolasın bacım hele hamamdakine bayıldım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst