Düğün Organizasyon Şirketi İle Anlaşırken Dikkat!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
dugun-organizasyonu.jpg


Büyük ya da küçük bir düğün organize etmek oldukça zordur. Tüm ayrıntılara ne kadar yetişmeye çalışsanız da tıkandığınız ve vaktinizin daraldığı pek çok zaman olacaktır. Karar vermekte güçlük çekecek ve moraliniz oldukça bozulacak.
En kolay yol bir düğün organizasyon şirketi ile anlaşmak gibi görünsede eğer iyi bir ekibe sahip olamazsanız ve iletişim bozukluğu yaşarsanız karşılıklı büyük anlaşmazlıklar yaşayabiilrsiniz ve sonuç olarak düğününüz burnunuzdan gelebilir. Bu nedenle düğün organizasyon şirketi ile anlaşırken iletişiminizi ölçün ve iyi bir ekip ile çalışmaya bakın. Elbetteki herşeye karışmak isteyeceksiniz ama bazı detaylarla ilgilenmenize hiç gerek yok bırakın şirketiniz halletsin.
Düğün hazırlıkları sırasında asla cep telefonunuzu kapatmayın son dakika değişikliklerinde sizi arayacaklar ve ulaşamazlarsa kendi kendilerine çare bulmak zorunda kalacaklardır. Elbette kötü seçimler yapmazlar fakat sizin zevkinizi ve isteklerinizi sizden iyi kimse bilemez.
Düğün organizasyon ekibinizle bol bol toplantı yaparak tüm ayrıntıları konuşmalı ve yapılan işlemleri incelemelisiniz. Bu ayrıntıları düğünden oldukça uzun zaman önce kararkaştırıp uygulamaya başlarsanız son dakika hiç birşey sıkışmış olmaz ve oldukça fazla vaktiniz kalır.
 
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
35
Konum
istanbul
merhabalar canım. kesinlikle doğru bir fikir olduğunu düşünüyorum. Bir süredir ciddi bir stres altındayım :krktm:ve Düğün Organizasyon Şirketleri İle Neden Çalışılmalı? burda okuduğum ve aldığım bilgilerden sonra biraz daha rahatladım işin özü. belki herkese yardımcı olmuş olur benim de fikrim.o_O
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst