Düğün Konsepti ve Düğün Salonları Hakkında

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli

Düğün salonu ve düğün salonları yıllardır yenilik yapmayarak yaptığı eski usul düğün konsepti ve sıradan hizmetleri ile toplum gözünde sıradan mekanlar olmuştur.
İnsanların düğün salonlarına bakışı hep sıradan olmuştur. Böylelikle insanlar farklı arayışlar içine girmiştir, kimileri otelleri, kimileri restoranları, kimileri de nikah salonlarını tercih etmeye başlamıştır.

Bu yüzden düğün salonlarının iş potansiyelinde epeyi bir düşüş yaşanmıştır. Düğün salonlarının yeniliklere açık olmaması ve hizmet anlayışını değiştirmemesi insanları arayışa sokmuştur.
Bu arayışı en iyi şekilde değerlendiren ise nikah salonları olmuştur. Hem yaptığı reklam kampanyaları hem sunduğu güncel düğün konseptiyle düğün salonlarına en büyük zararı nikah salonları vermiştir. Belediyeler artık düğün olayını ticarete dökmüştür.

Fakat gelinen şu anki noktada hem yeni açılan düğün salonları hem de eski mekanlar yaptığı yeniliklerle ve verdiği kaliteli hizmetle tekrardan popüler hale gelmiştir.
İnsanlara sunmuş olduğu kaliteli düğün paketleriyle düğün organizasyonunda olması gereken bütün hizmetleri tek bir pakette sunup ve kaliteli hizmet uygun fiyat politikasıyla insanların tekrar cazibesini kazanarak epeyi bir yol kat etmiştir.

Oteller, restoranlar ve nikah salonları, düğün salonunun verdiği atmosferi, ambiyansı, insanlara yıllardır verememiştir. ''Düğün, düğün salonları da yapılır'' sloganıyla tekrardan hızlı bir başlangıçla atağa geçen düğün salonları şuan toplumun gözünde kaliteli mekanlar olarak yerini almıştır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst