Düğün İçin Catering Seçimi

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Romantik bir atmosferde , bu en mutlu günüzüde sizi yalnız bırakmayan dostlarınıza ne ikram edeceksiniz ?

Tercihiniz ne olursa olsun sizin dogrultunuzda, catering firmaları her bütçeye uygun seçenekler sunmakta.

Düğün hazırlıkları şimdi catering organizasyon şirketleri sayesinde artık çok daha kolay. Profosyonel olarak yapan bu firmalar en ince ayrıntısına kadar damak tadlarını sunmaktalar. Düğün hazırlıgında olan adaylar, bu sayede, daha az yorulmaktalar.

Yemekli bir düğünde: mezeler, ara sıcaklar, ana yemek seçimi, yeşillik salatalar, mevsim meyveleri, kuru yemişler, Firmalara göre yerli içki verilmektedir.

Kokteyl tarzı bir düğünde mezeler, Ana yemek, salata büfesi, tatlı büfesi, meyve büfelerinde bir çok seçenek bulunmakta.

Mekanlara göre de bu seçenekler degişmekte, otel dışında tarihi mekanlar, kırlar, havuzbaşı, hatta evinizin bahçesinde bile düzenleyebileceginiz bu düğün de, zengin alternatif seçenekleri sunulmakta.

Siz tercihinizi damak tadınıza ve bütçenize göre yapacagınızdan seçiminizi dikkatli yapın seçkin catering firmalarını tercih edin, basın da sıkça rastlanabilen konular arasında, yemekten zehirlenme gibi haberler duyulmakta. Catering firmanızdan belgeleri mutlaka görün ve degerlendirmenizi buna göre yapın. Düğün Gününüzü bu tarz olayla hatırlanmasını kimse istemez.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst