Dudaklara Çıplaklık;Sezonun Nude Dudakları!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
rd5qYV.jpg


Makyajda doğallık akımı, gün be gün büyüyor. Nude ten makyajı, nude tırnaklar derken sıranın dudaklara gelmesi kaçınılmazdı! Doğal dudaklar şimdi, podyumlardan kırmızı halıya dört bir yanımızda. Bu durumdan şikayetçi olduğumuzsa söylenemez!

Nedir nude makyaj?

Uzun zamandır lügatımızda olan nude kelimesi hem çıplaklık hem ten rengi anlamına geliyor. Nude makyaj ise 'makyaj yok gibi makyaj' olarak da nitelendirdiğimiz, son derece doğal, ten renginin ön planda olduğu makyajlar için kullanılıyor. Nude tırnaklar mı? Kesinlikle ten rengi tırnaklar anlatılıyor!

Peki ya nude dudaklar?

Dudağının kendi rengini ön plana çıkardığın dudak makyajını kastediyoruz! En ideal nude ruj tonu, kendi dudağınla ten rengin arasındaki bir ton! İmza nude rujunu bulmadan önce bir iki deneme yapmayı deneyebilirsin. Nude dudaklarını daha dolgun göstermek içinse şeffaf bir dudak parlatıcısından yardım almayı dene.

Hangi nude hangi tene?

Açık tenliler, pembe tonlardaki nudelara yönelebilir. Daha koyu tenler içinse Makyaj.com'un önerisi kahve alt tonlu nudelar! Yalnızca lip balm uygulayarak da kendi doğal dudak rengini vurgulamayı deneyebilirsin.

İşte bu kadar kolay.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 39

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst