Dudaklar için Pratik Bilgiler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Çatlamış dudaklarınızı pürüzsüz bir görünüme kavuşturmak, akan rujunuzu sabitlemek, dolgun dudaklara sahip olmak ve daha fazlası güzel dudaklar için pratik bilgiler....

4151A73A3CD847C35F8EA3F28FB3A5.jpg


İnce Dudaklar

İnce dudaklarınızı dolgun göstermek istiyorsanız; dudak renginize yakın bir tonda kalemle dudaklarınızı çerçeveleyin. Alt ve üst dudağınızın tam ortasına şeffaf parlatıcı sürün.

Pürüzsüz Dudaklar

Rujunuzun dudaklarınızda pürüzsüz ve canlı görünmesini istiyorsanız; rujunuzu fırçayla sürüp parmak uçlarınızla dağıtın.

Kırmızı Dudaklar

Kırmızı ruj sürerek çarpıcı bir görüntü yaratmak istiyorsanız; rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza nemlendirici krem uygulayıp 1-2 dakika bekleyin. Ruj fırçası yardımıyla kırmızı ruju dudaklarınıza sürün. Fazlalıkları peçeteyle hafifçe bastırarak alın.

Kalıcı Ruj

Yağlı cilde sahipseniz rujunuz gün içinde akabilir ve güzelliğinize gölge düşürebilir. Rujunuzun kalıcı olmasını istiyorsanız; ruj sürmeden önce dudak çevresini kuru yapıda dudak kalemiyle çerçeveleyin. Dudağınızın çevresindeki çizgileri kapatıcıyla gizleyin. Ruj ya da parlatıcınızı fırça yardımıyla sürün.

Canlı Görünüm

Kendinizi yorgun hissettiğiniz anlarda yüzünüzün ışıltısı kaybolabilir. Yeniden harika görünmek istiyorsanız; canlı renklere sahip rujlar istediğiniz etkiyi yaratmanıza yardımcı olacaktır. Yüzünüzde hiç makyaj olmasa bile sadece kırmızı ya da kiremit renklerinde ruj sürmek, canlılık kazandıracaktır.

Dolgun Dudaklar

Dudaklarınızın daha belirgin ve dolgun görünmesini istiyorsanız; doğanın sunduğu mucizelerden faydalanabilirsiniz. 1 çay kaşığı tarçını 1 damla suyla karıştırıp dudaklarınıza masaj yaparak sürün. 5 dakika bekleyip durulayın. Aynı şekilde tarçın yağı da dudaklarınızın dolgun görünmesini sağlayacaktır.

İpeksi Dudaklar

Dudaklarınızın çatlamasını önlemek, ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlamak istiyorsanız; ıslatılmış diş fırçasıyla hafifçe bastırarak dudaklarınızı fırçalayın. Durulayıp dudaklarınızı kuruladıktan sonra yoğun nem içeren kremle nemlendirin.

Çatlayan Dudaklar

Soğuk hava, kozmetik ürünler nedeniyle çatlayan dudaklarınızı iyileştirmek istiyorsanız; 1 çay kaşığı süzme bal ve 1 çay kaşığı toz şekeri karıştırın. Karışımı dudaklarınıza masaj yaparak sürün. 15 dakika bekleyip ılık suyla durulayın. Ballı bakım kürü aynı zamanda dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst