Drogba veda etti!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Drogba veda etti!
Drogba " Galatasaray taraftarlarını asla unutmayacağım" dedi ve...

drog_882543475537054d8591a4.jpg


Ocak ayından beri sarı-kırmızılı kulüpte birçok başarıya imza atan Fildişili yıldız vedasını 3puan.com aracılığıyla açıkladı.

Sakatlığı sebebiyle Katar'da tedevi gören, kupa finali için Konya'ya gelen Drogba, cuma gecesi yine Doha'ya dönmüştü. Galatasaray'ın kupayı kazandığına çok sevindiğini söyleyen Drogba 3puan.com'a şunları söyledi: "Geçen sene şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final. Bu sene Real Madrid'li, Juventus'lu gruptan çıkmak. Kupayı kazanmak. Ama şampiyonluğu kaybetmek. Yine de ligi 2. bitirmeye çok yaklaşmak. Kötü bir 1.5 yıl olduğunu düşünmüyorum.

Ama artık sona geldik. Ailemin yanında olmam geriyor. Katar'da tedavideyim. Hafta sonu İstanbul'da olacağım. Arena'ya gelip, taraftarla vedalaşacağım. Hayatımda Galatasaray taraftarı kadar takımına bağlı, onlara sadık bir grup görmedim. Arena'yı cehenneme çevirmelerini asla unatmayacağım."


Bu sözlerle Galatasaray'a veda ettiği anlaşılan Drogba'nın yeni takımı ise şu an için belirsiz. Ama Drogba'nın İngiltere ya da Fransa'dan bir takımla anlaşacağı büyük oranda belli. Fildişili yıldız bundan sonraki futbol yaşantısını ailesi ile sürdürüp, 40 yaşında futbolu bırakmak istiyor. Bundan sonraki hedefi ise Afrika'da futbolun başına geçmek.

Acunn.com
 

htc_

Daimi Üye
Katılım
2 Eylül 2011
Mesajlar
897
Tepki
986
Puan
93
Yaş
31
Konum
Ankara
ayy canım benimm geçmiş olsun .... Seni hiç unutmayacağızz... Hayatında başarılar... Ailenin yanında uslu çocuk ol
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst