Dövme yaptıranların paylaşım alanı.

YORGUN

Daimi Üye
Katılım
7 Nisan 2013
Mesajlar
327
Tepki
309
Puan
63
Konum
İBListanbul ..
benim sırtımda da 10 cm lik kaplan var,çok nadir ayna karşısında gördüğümden dolayı,pek sıkılma gibi bir olanağım yok :cokkomik: .. ama yaptırınca devamı geliyor,ha omzuma yaptırayım,ha bileğime yaptırayım,aaa şu modelde güzelmiş yaptırsam mı acep vs. vs .. şimdi de oğlumun ismini yazdıracağım koluma .. ha kızımın,ha oğlumun,ha torunumun derken vücudum isim sözlüğü olur :kahkaha: hadi hayırlısı ..
 
Katılım
25 Ekim 2013
Mesajlar
39
Tepki
45
Puan
18
Konum
mersin
bende ayak bileklerime ve kol bileğime yaptırmak istiyorum tabiki yazı yazdırcam yoksa şekillli dövmelerden sıkılırım ve ilerisini düşünmem lazım bu sene polislik sınavlarına gireyimde ona göre yazdıracağım yazı bile belli :interest:
 

deniz 22

Daimi Üye
Katılım
25 Şubat 2013
Mesajlar
442
Tepki
522
Puan
93
Konum
İstanbul
benim sırtımda da 10 cm lik kaplan var,çok nadir ayna karşısında gördüğümden dolayı,pek sıkılma gibi bir olanağım yok :cokkomik: .. ama yaptırınca devamı geliyor,ha omzuma yaptırayım,ha bileğime yaptırayım,aaa şu modelde güzelmiş yaptırsam mı acep vs. vs .. şimdi de oğlumun ismini yazdıracağım koluma .. ha kızımın,ha oğlumun,ha torunumun derken vücudum isim sözlüğü olur :kahkaha: hadi hayırlısı ..YORGUN'cuğum kaplan dövmeni çok merak ettim,bir resmini göstermende sankınca var mı acaba?:tskler:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst