Dövme Sildirme - Dövme Piercing

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113

Artık yıllar önce yaptırdığınız, görmekten sıkıldığınız ya da çeşitli sebeplerden ötürü dövmenizi sildirmek isterseniz bunun kolay bir yöntemi var. Lazer ile dövme sildirmek için kışın güneşin az göründüğü günler çok ideal.

Eskiden klasik yöntemle yani deri soyularak dövme çıkarılmaya çalışılırdı fakat lazer ile dövme sildirme işleminde anestezi gerekmezsizin acısız bir şekilde 3-4 seansta dövmenizden kurtulmanız mümkün. Eski yöntemler çok acı verdiğinden anestezi altında deri soyulur ve uzun süre kapanmayan yaralar ve bununda sonrasında izler oluşurdu.

Lazer ile dövme sildirme işlemi anesteziye gerek duyulmadan, seanslar arası 4-6 hafta ve her seans süresi 10 dakika ile 1 saat arası değişen seanslarla yapılır. 3-4 seansta istenmeyen dövmelerinizden tamamen kurtulmanız mümkün olur. Bu işlem için en uygun mevsim kış mevsimidir, çünkü dövme sildirme işleminin yapılacağı yüzeyin güneşten uzak tutulması gerekir.

Lazerle dövme sildirme işlemine başlamadan önce konuyu uzman bir doktor ile görüşerek tedavi süreci hakkında detaylı bilgi almanız gerekmektedir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst