incitanemtuana
Daimi Üye
Dondurmalı Fırında

Malzemeler:
- 125 gr margarin
- 1 su bardağı un
- 2 su bardağı toz şeker
- 500 gr
- üzeri için vanilyalı dondurma
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığındaki margarini bir kaba alın ve üzerine un ve 1 su bardağı tozşekeri katıp, iyice yoğurun. Hamurunuzu derin dondurucuda bekletin. Vişnelerin saplarını ayıklayıp, ısıya dayanıklı cam kaba dizin. Üzerine kalan tozşekeri serpin. Donmuş hamurunuzu rendeleyip vişnelerin üzerine serpin ve önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp ılıyınca dondurmayla servis yapın.
ALINTI
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Malzemeler:
- 125 gr margarin
- 1 su bardağı un
- 2 su bardağı toz şeker
- 500 gr
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- üzeri için vanilyalı dondurma
Hazırlanışı:
Oda sıcaklığındaki margarini bir kaba alın ve üzerine un ve 1 su bardağı tozşekeri katıp, iyice yoğurun. Hamurunuzu derin dondurucuda bekletin. Vişnelerin saplarını ayıklayıp, ısıya dayanıklı cam kaba dizin. Üzerine kalan tozşekeri serpin. Donmuş hamurunuzu rendeleyip vişnelerin üzerine serpin ve önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp ılıyınca dondurmayla servis yapın.
ALINTI