Dolabınızda Olması Gereken 5 Çanta!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Dolabınızda yüzlerce çanta var; ama siz yine de birkaçından başkasını kullanmıyorsunuz. Sanırım açıklamamıza gerek yok, nedenini siz de biliyorsunuz. Marifet her beğendiğiniz çantayı düşünmeden çanta koleksiyonunuza katmak değil, doğru çantalara doğru zamanda sahip olmak.

Şimdi dolabınızı açın, çanta mezarlığınızı ortaya dökün ve kullanmadıklarınızın hepsinden vazgeçin!


Portföy çanta

attachment.php


Cep telefonunuz, cüzdanınız, rujunuz ve anahtarlarınız... Ondan daha fazlasını taşımasını beklemeyin, çünkü zaten mesele de onlarca şey taşıması değil, şıklığınıza şıklık katması!

Eskiden sadece özel davetlerde, şık elbiselerle kullanabileceğimizi sandığımız portföyler artık her yerde. Pullusu, taşlısı, hasırı, şeffafı...



Büyük el çantası

attachment.php


Eğer "çantamın içinde onlarca şeylerle dolaşırım, küçük çantalar hiç de bana göre değil" diyorsanız bu kocaman çantalar tam size göre!

Mendil, yara bandı, parfüm, kalem, kağıt, sakız gibi çevrenizdeki herkesin ihtiyacı olabilecek şeylerin bu çantaya sığabileceğinden eminiz, ama tabii fazla ağır olmamasına özen göstermenizde fayda var.


Postacı çanta

attachment.php


Çantaların en konforlusu dalında büyük ödülü almaya aday gösterebileceğimiz postacı çantalar, tüm zamanların vazgeçilmezi!

Ellerinizi özgür bırakacağından alışveriş yaparken tercih edilebilecek en ideal.


Omuz çantası

attachment.php


Söylememize bile gerek yok aslında, her kadının bir omuz çantası mutlaka vardır. Peki neden? Çünkü hem pratik, hem rahatlardır. Tüm özel eşyalarınızı güvenle taşıyacaklarına dair sessiz bir yemin etmiş gibilerdir.

Bez çanta

attachment.php


Bez çantaları keşfedeli çok olmadı. Hatta büyük ihtimalle bazıları onun muhteşemliğinin farkına hala varmadı.

Dünyanın en rahat ve en özgür çantası olarak tanımlayabiliriz bez çantaları. Çünkü onlar kişiselleştirmeye oldukça açık, üzerine istediğiniz şeyi yazabilir, istediğiniz baskıyı bastırabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 4.jpg
    4.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 19
  • 5.jpg
    5.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 19

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst