-alkisaklımda ne kaldı acaba durbakalım 2 tane oğlum var en büyüğünde sabah 5 te sancım geldi ama hafif denecek kadar ama uykudan uyandırmaya yetti

baya bi bekledim evde biraz daha sıklaşsın diye neyse baya bir ağrım artmaya başlatınca hemen arkadaşımı çağırdım tuttuk hastanenin yolunu neyse muane filan dk sezeryan dedi çocuğun çok kilolu 7 kilo filan neee bi anda çok şaşırdım ee tabi hamile kaldığımda 72 kiloydum tam 32 kilo aldım neyse ben tabi inatlaştım dk la hayır dedim sezeryan olmucak normal doğum olcak dedim ölürsün dedi bakın dedim zamanı gelince bu çocuk doğucak buna ne siz nede ben engel olamam değilmi dedim tabi biraz dik kafalı olduğum için dk kızdı ben senin dk değilim dedi sen bilirsindedim bende hemen başhekime çıktım dururmuyuz kimse kimseyi sezeryana alamaz falan filan neyse 2 gün sancı çektim hastanede sonra sabah 5 te benim sıçanım doğdu sıçandiyorum çünkü

çok zayıftı 3kilo 30 gramdı 7 kilo9 değildi anlıcanız haa birde çok tüylüydü ananılmaz derecede ve halada 8 yaşında hala tüyleri dökülmedi

canı sağolsun 2ciye geleyim ikincide çok rahat hamilelik geçirdim 10kilo aldım her ay muayeneme gidiyordum ilaçlarımı düzenli kullanıyordum ee tabi birincisinde kullanmayınca o kadar kilo aldım 2 cisinde her zaman meyva yiyordum herşeyim düzenli yapıyordum rahattım doktora gitmiştim hiç beklemeyelim günün geldi alalım dedi suni sancıyla tamam dedim eve geldik işte hazırdı herşeyim sabah erkenden düştük yollara ben hemen sancı odasına aldılar beklemeye başladık sabah 9 da yattım akşam 8 de alparslan doğdu baya bekledik beklemeyi bırak sunisancı çok kötü birşey normal sancının 3 mislisi neyse hamişleri korkutmayalım

benim hikayem bu vee ikide doğurmuşum çok tatlı ikiside allah herkese nasip etsin DOĞUMLARIN EN GÜZELİ NORMAL DOĞUM:bebek: