Merhabalar hanımlar 
Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim ayy ben nasıl doğurduuuum vallahi kendime hayret ediyorum sık sık oğlanımı severken “ Anneeem ben seni nasıl doğurdum yaaa bi anlatsana ben uyuyordum digorum.”

Okumayan pişman olur herşey gerçek sizi motive edip kandırırlarsa kanmayın güzel şeyler zahmetli oluyormuş
Neyse başlıyorum

38. Haftadan bir yalancı sancılar başladı Allahımm ha geliyor ha gelecek ha geldi derken ben nasıl yalancı sancılar çektimm anlatamam her sancıda aha doğuruyorum galiba diye bağrıyorum
neyseki doğurmadım. Onca sancı çekerkende heran doğurcam korkusuyla evden dışarı çıkmadık. Gece sabahlara kadar yürüyüşler yapıyorum ama nasıl aktifim ayrıca çalışıyorumda sürekli akrifim normal doğuma okadar hevesliyimki
yaşamazsam içimde kalırdı öylede oldu gerçi neyse...
40. Haftama geldim;
3. Ekim 2022 pazartesi sabahı uyandım ama nasıl mışıl mışıl uyumuşum sancısız ağrısız okadar güzel hemen kahvaltı hazırladı eşim kahvaltı yaparken eşime dedim bugün vallahi gezecem ben doğsaydı doğacaksada yollarda şansımıza dedim hazırlanıp cıkalım cok sıkıldım çünkü dedim eşimde iyi tamam dedi çıkalım üstümde bir hafiflik var ama nasıl rahatım o mağza senin bu mağza benim geziyorum ikea’ya falan gittik yemek yedik hiç bi sorun olmadı çok şükür akşam evimize geldik. Yattık uyuduk eşimle.
4. Ekim 2022
Gece saat 2-3 gibi bana bi geldi sancı bi fırlayışıö var yataktan yok böyle bişey geliyor bebek diye inliyorum eşimede sen yat uyu uykusuz kalcan sen bayağ diyip yatırıyorum onu
kahvaltıda yürekte yemedim ama 
başladım mutfakta koridorda volta atmaya yok geçmiyor sancı sabaha 5.30 bianda bıçak gibi kesildi sancım dedim bunlarda yalancı sancılar yattım uyuya kalmışım.
Sabah saat 07.15 bi uyandım suyum geldi koşarak wc gittim. ( en korktugum şey suyun yataga geçmesiydi
ayy kim temizliceeek derde bak 
) neyse eşime seslendim dedim suyum geldi sakin oluyoruz ben bi duşa giriyim sen hazırlan.
Eşim kaptı doğum çantasını puseti falan sag sola koşturuyor oysa kaç kere prova yapmıştık
pantolonu ters giymiş falan ay gülüyorum sadece neyse ben duş aldım hazırlandım çıktık yola hastane 7-8 dakika uzaklıkta ama bende tık yok ne sancı ne bişey geçtik hemen hastanede doğumhaneye aldılar beb hala gülüyorum sırıtıyorum ebelerle şakalaşıyorum
derken ebe geldi açılma varmı ded bi soktu kolunu Allah dedim çocugu aldı çıkardı heralde geberdim ondan sonra bana bi sancı girdi ölüyorum ayakta duramıyorum ebeler bunsefer benle maytap geçiyor ama hiç gülmüyorum bianda sinir çıktı taaa tepemin tasına
ölüyorum bee ne orda gülüşüyonuz diye fırçalarken doktorum geldi muayne etti dedi açılma hiç olmamış bebek kakasını yemiş acil sezeryene alacaz Aklıma gelen başıma geldi en korktugum sezeryendi hiç istemiyordum ama nasip tabi, eşimi çağardılar benden eser yok salya sümük ağlamaya başladım beni kescekler diye
hazırladılar beni ameliyathaneye götürürken eşim hep yanımdaydı ama çok ağlıyorum kendimi hiç tutamadım doktor geldi başıma hiç bişide bilmiyorum bir anda biri üstümü örtüyor biri sonda takıyor biri yağlar gibi Allahım sanki fırına pide sürüyorlar iyimisin merve hanım derken bende film koptu gitmişim
uyandıgımda oğluşum kucagımda emzirmeye calısıyorlar, benim ebelere sordugum sorular
kel mi, saçları varmı gözleri mavi mi
kulakları kepçemi
bana bi saat güldüler 

Allahıma şükürler olsun sağ sağlim kucagıma aldım yavrumu. Tabi geceki ağrılardan kimse bahsetmedi çok ağrılarım oldu dayanacak gibi değildi ama geçti çok şükür.
İyiki benim oğlum olmuş rabbime şükürler olsun
Ha bide diyorlar biraz zaman geçince unutursun inanın unutulmuyor Allah isteyen herkese taddırsın evlat hasreti çektirmesin.

Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim ayy ben nasıl doğurduuuum vallahi kendime hayret ediyorum sık sık oğlanımı severken “ Anneeem ben seni nasıl doğurdum yaaa bi anlatsana ben uyuyordum digorum.”

Okumayan pişman olur herşey gerçek sizi motive edip kandırırlarsa kanmayın güzel şeyler zahmetli oluyormuş

Neyse başlıyorum

38. Haftadan bir yalancı sancılar başladı Allahımm ha geliyor ha gelecek ha geldi derken ben nasıl yalancı sancılar çektimm anlatamam her sancıda aha doğuruyorum galiba diye bağrıyorum

40. Haftama geldim;
3. Ekim 2022 pazartesi sabahı uyandım ama nasıl mışıl mışıl uyumuşum sancısız ağrısız okadar güzel hemen kahvaltı hazırladı eşim kahvaltı yaparken eşime dedim bugün vallahi gezecem ben doğsaydı doğacaksada yollarda şansımıza dedim hazırlanıp cıkalım cok sıkıldım çünkü dedim eşimde iyi tamam dedi çıkalım üstümde bir hafiflik var ama nasıl rahatım o mağza senin bu mağza benim geziyorum ikea’ya falan gittik yemek yedik hiç bi sorun olmadı çok şükür akşam evimize geldik. Yattık uyuduk eşimle.
4. Ekim 2022
Gece saat 2-3 gibi bana bi geldi sancı bi fırlayışıö var yataktan yok böyle bişey geliyor bebek diye inliyorum eşimede sen yat uyu uykusuz kalcan sen bayağ diyip yatırıyorum onu

Sabah saat 07.15 bi uyandım suyum geldi koşarak wc gittim. ( en korktugum şey suyun yataga geçmesiydi

Eşim kaptı doğum çantasını puseti falan sag sola koşturuyor oysa kaç kere prova yapmıştık

Allahıma şükürler olsun sağ sağlim kucagıma aldım yavrumu. Tabi geceki ağrılardan kimse bahsetmedi çok ağrılarım oldu dayanacak gibi değildi ama geçti çok şükür.
İyiki benim oğlum olmuş rabbime şükürler olsun

Ha bide diyorlar biraz zaman geçince unutursun inanın unutulmuyor Allah isteyen herkese taddırsın evlat hasreti çektirmesin.