Doğru Erkeği Bulun!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
tumblr_lt9we0kZ4U1r52j3to1_500_large.jpg


Arayıp durduğunuz, nerelere saklandığını bilemediğiniz hayatınızın erkeği belki de uzaklarda değildir. Mutlu bir ilişkiye başlayamamanızın farklı nedenleri olabilir. Perdeleri aralayın yeter!

Aşk hayatınızı rayına sokmak için biraz çaba gösterir ve kendinizde bazı düzeltmeler yapar hale gelmelisiniz. Kafanızdaki şablonlardan kurtulup, hayatınızda esnekliklere yer vermeyi sağlayabilirseniz, yaşamın sizi zorlamaktan vazgeçtiğini göreceksiniz. Doğru erkeği bugüne kadar bulamamış olabilirsiniz. Peki, bu durumda siz kendi engeliniz olabilir misiniz? İşte kendi engelleriniz…
Eros’un oku atmasını ve Romeo’nun kapıda belirmesini bekliyorsunuz.

Eros ve Romeo, kapınızın önünde buluşup içeri giriverseler ne harika olurdu sahiden. Ancak hayal kurmak hedefe ulaşmayı her zaman sağlamaz. O nedenle aşık olacağım adam nereden çıkacak diye beklemekten vazgeçin. Unutmayın, kısmet hizmet gerek! Ne kadar çok kişiye şans verirseniz bulma şansınız da o kadar artar.
Kendinize sınırlar koyuyorsunuz.

Her kadının ve erkeğin karşısındakinde olmasını istediği özellikler vardır. Ancak bunları çok keskin sınırlarla belirlerseniz, sonsuz bir yalnızlık denizinde dolanmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer takıntı halinde belli özelliklere sahip erkeklere odaklanıyorsanız, sizi etkilemeye çalışan diğer erkekleri gözden kaçırırsınız. Aradığınız erkeğin daha mükemmel olmasını istedikçe, doğru erkeğin yanınızdan gelip geçmesine izin verme riskiniz de artıyor. Tipiniz olmadığını düşündüğünüz biri sizi çok şaşırtabilir. Arkadaşlarınızın sizi birileriyle tanıştırma çabalarını reddetmeyin.
Sosyal çevrenize takılı kalmışsınız.

Doğru erkeği ararken olabildiğince bakmalı, görmeli ve görülmelisiniz. Çok basit bir kural gibi görünse de uygulaması o derece kolay değildir. Özellikle kadınlar bildikleri, kendilerini rahat hissettikleri mekanları tercih ederler. Ancak sürekli takıldığınız mekanlar da sizin için kaynak olmayabilir. Farklı ortamlara girin. Gittiğiniz ortamlar kadar kimlerle gittiğiniz de önemli. Kurt sürüsü gibi kızlarla dolaşıyor olmak, erkekleri ürkütüyor olabilir. Samimi erkek arkadaşlarınız yanlış anlaşılmalara neden olabilir.
Herkes potansiyel sevgili değildir.

İşte, partide, plajda nerede olursanız olun pusuda olmak ve etrafı kolaçan etmek doğru bir fikir olabilir. Ancak gördüğünüz her erkeğe potansiyel olarak bakmanız sizi ” erkek arıyor” imajına taşıyabilir. Erkeklerin pek de hoşlanmadığı tip olan bu kadınlardan olmamak için siz keyifli olmaya ve girdiğiniz ortamın tadını çıkartıp eğlenmeye odaklanın. Etrafınızı radar gibi taramaktan vazgeçip keyfinize bakarsanız, daha çok ilgi çekersiniz.
Potansiyel erkekleri başkaları ile kıyaslıyorsunuz.

Sizin eski erkek arkadaşlarınız yeni adaylar için ciddi bir handikap olabilir. Arkadaşlarınızın sevgilileri dışarıdan iyi görünseler de iç dünyalarını bilemezsiniz. Eski erkek arkadaşınızın aklınıza gelme sıklığı azalmadan doğru erkeğe doğru yol açmanız da biraz zor gibi görünüyor.
 
Katılım
19 Aralık 2015
Mesajlar
66
Tepki
14
Puan
8
Konum
istanbul
Bitterim iyi diyon hoş diyon da doğru erkek diye birşey yok ki bunların hepsi yamuk.. :gulsemmi:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst