Doğalgazlı Şömineler

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
Geçmişte villa gibi büyük konutlarda şömine bulunurdu ve bu şöminelerde odun yakılır ve ısınılırdı. Sadece ısınmanın yanında şömineler eve daha iyi bir estetik görünüm kazandırırdı. Bu nedenle şömineler elit kesim tarafından oldukça ilgi görürdü.


a0w1ok.jpg


Fakat şöminelerde odun yakıldığından dolayı evde her zaman bir duman kokusu olurdu. Ayrıca şömineler içinde birilerinin mutlaka odun kırması gerekirdi. Fakat yeni yapılan tasarımlarda bunlara hiç gerek kalmadı. Çünkü son yapılan teknoloji ile doğalgazlı şömineler yapıldı.

Yurtdışındaki dekoratörlerin fikri olan bu tasarımlı şöminelerde sizin sadece bir tuşa basmanız yeterli olacaktır. Özellikle odun kırmak insanları büyük bir derecede yoruyordu. Hem bütün gün çalışıp hem de odun kırıp yakmak insanları ayrıca yorulmasına neden oluyordu. Bu nedenle doğalgazlı şömineler eski klasik şöminelere göre daha mantıklıdır. Doğalgazlı şöminelerin evinize kurulması için sadece eski bir klasik şömine alanına ihtiyaç vardır. Eğer evinizde şömine alanı yoksa bunu dekoratörler en fazla bir gün içerisinde yapmaktadır. Ayrıca bu doğalgazlı şöminelerinizi tek katlı evlerinizde de kullanabilirsiniz.

TSE ve doğalgaz dağıtım şirketleri tarafından onaylanmış ilk doğalgazlı şömine koleksiyonu olan Faber serisine bu sezon yepyeni modelleriyle yaşam alanlarınıza modern sıcaklık katacak. Konusunda Avrupa lideri olan Faber International tarafından üretilen Faber doğalgazlı şömineler iki ayrı koleksiyonda sunuluyor, modern tasarımlarıyla “Natural Fires” serisi ve daha klasik olan “Nostalgic Fires” serisi. Natural Fires Serisi duvara monte edilebilen ankastre ürünler ve bağımsız olarak kullanılabilen modellerin bulunduğu geniş bir koleksiyon. Minimalist tasarımları modern dekorasyona mükemmel uyum sağlıyor.

Çerçeveli ya da çerçevesiz seçenekleriyle ankastre modeller ve bağımsız kullanılabilen soba tarzında ürünler keyifli, sıcacık bir mekan yaratmaya yardımcı oluyor ve hayal edilen şık mekanı tasarlamak için ilham veriyor. Nostalgic Fires Serisi farklı giydirme seçenekleri ile oldukça geniş bir şömine koleksiyonu. Koleksiyonda yer alan klasik giydirmeler ve arka panelinde tuğla görünümü veya motifli süslemeler bulunan hazneler, bulundukları mekana nostaljik bir hava katıyor. Bununla beraber daha sade giydirme ve ****l arka panelli hazne seçenekleri ile modern bir görünümde elde edilebiliyor. Koleksiyonda yer alan modellerin büyük bir bölümü çerçevesiz ve çerçeveli olan modellerinde her türlü dekorasyona uygun renk seçenekleri sunuluyor.


34flmvd.jpg


2czy6no.jpg


fuewx.jpg


2ho9y89.jpg


21e2dlx.jpg


2q04jdz.jpg


24q7otc.jpg


2nb7y81.jpg


zjarnc.jpg


1zx6wzr.jpg


wj77kg.jpg


43r7c.jpg


23vykwh.jpg


 
D

d.melek

Misafir
bn cok severim somineyi.bunlarda cok guzeller....paylasdigin icin tesekkur ederim birtanem....:eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst