Doğa Koleji Hakkında.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Doğa Hakkında
Eğitim yolculuğuna 2002 yılında Beykoz Kampüsü’yle başlayan Doğa Koleji, benimsediği “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile okul öncesi yabancı dil eğitiminden, yaşayarak öğrenme anlayışına, sanat ve spor alanlarındaki başarısından sosyal projelerine kadar pek çok alanda kendi eğitim felsefesini geliştirmiş ve kısa zamanda Türkiye’nin lider eğitim kurumu haline geldi. Öğrenmenin sadece sınıflarda gerçekleşmediği sınırsız alanlarda yaşayarak öğrenme yaklaşımını, yola çıktığımız ilk günden itibaren benimsemiştik. Çileğin süper marketlerde yetiştiğini düşünen şehirli çocukların kendi tarım alanlarının olmasını hayal etmiştik. Bugün bunu başarmanın haklı gururunu duyuyoruz.

logoo2.jpg


Eğitim yolculuğuna 2002 yılında Beykoz Kampüsü’yle başlayan Doğa Koleji, benimsediği
“Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile okul öncesi yabancı dil eğitiminden, yaşayarak öğrenme anlayışına, sanat ve spor alanlarındaki başarısından sosyal projelerine kadar pek çok alanda kendi eğitim felsefesini geliştirmiş ve kısa zamanda Türkiye’nin lider eğitim kurumu haline geldi. Öğrenmenin sadece sınıflarda gerçekleşmediği sınırsız alanlarda yaşayarak öğrenme yaklaşımını, yola çıktığımız ilk günden itibaren benimsemiştik. Çileğin süper marketlerde yetiştiğini düşünen şehirli çocukların kendi tarım alanlarının olmasını hayal etmiştik. Bugün bunu başarmanın haklı gururunu duyuyoruz.


Dünyada kendi binicilik tesislerine sahip tek okul olmak, öğrencilerimize ekolojik tarım alanlarında kendi meyvelerini yetiştirmek, okullarımız içinde kendi hayvanat bahçelerimizin olması bizim "Doğa Konseptli Eğitim Modelimizin" farkı. Bu farkımızın değerini anlayan velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte bugün artık tüm dünyada kabul gören eğitim anlayışımızla büyüdük, altı yıl gibi kısa bir sürede 7 kampüse ve 32 okula ulaştık. Bünyemize; Üsküdar Doğa Koleji, Bostancı Doğa Koleji, Sarıyer Doğa Koleji, Acarkent Doğa Koleji, Yakacık Doğa Koleji ve Kartal Doğa Koleji`ni ve bağımsız anaokulları Etiler Doğa, Çekmeköy Doğa, Çiftehavuzlar Doğa, Ataşehir Doğa, Çengelköy Doğa, Zekeriyaköy Doğa, Asithane Doğa Anaokullarını da ekleyerek Türkiye`deki kampüs sayımızı arttırmanın yanı sıra son olarak 2006 yılında Kanada`da açtığımız Doğa Kiosk International College ile eğitim anlayışımızı yurt dışına da taşımış olduk. 2008-2009 eğitim yılında Yakacık, Sarıyer ve Acarkent Doğa Kampüsleri'nde açılan Üstün Zekalılar İlköğretim Okulları'yla uzmanlar tarafından hazırlanmış dengeli ve zengin bir müfredat uygulayarak ülkemizde gerekli ilginin yeterince gösterilemediği bu öğrencilerin kapasitelerini ve yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalarını amaçladık.

doga_koleji.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst