Dkny Parfüm

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Taze çiçek özlerinden oluşan ferah kokusuyla bu yazın vazgeçilmez parfümleri arasında yer alan “DKNY Be Delicious Fresh Blossom”… Greyfurt, siyah frenk üzümü ve güneşin olgunlaştırdığı kayısının parfümün kalbini oluşturan inciçiçeği, gül yaprakları ve yasemin ile birlikteliği ruhunuzu yeniler. Eğer ruhunuzu okşayan bu parfümün kokusunun teninizde daha da kalıcı olmasını istiyorsanız aynı ürünün duş jellerini ve vücut losyonlarını kullanmayı sakın unutmayın =)
DKNY-Be-Delicious-Fresh-Blossom.jpg
DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Bu yaz boyunca “DKNY Be Delicious Fresh Blossom” un muhteşem kokusuna bir de avucunuzun içine uygun, elma şeklindeki şişesi sayesinde rahat ve kolay kullanımı eklenince bu yanınızdan ayırmakta zorlanacaksınız.
“DKNY Be Delicious Fresh Blossom” un yanında DKNY’ın en çok tercih edilen ve klasik olma yolunda ilerleyen diğer bir parfümü de ”DKNY Be Delicious” dır. Düzgün bir ****l ve camdan elma şişesinde servis edilen bu koku rengi ve şişesinin de aklınıza ilk getireceği şey olan elma esansı ile egzotik çiçeklerin ve odun kokularının harmanlanması ile üretilmiştir.
DKNY+Be+Delicious.jpg
DKNY Be Delicious Bayan Parfüm

DKNY’un diğer parfümlerine göre daha ağır bir kokusu olan “DKNY Delicious Night” enerjik, keskin ve uzun süreli kalıcı olma özelliği ile kadınlar için baştan çıkarıcı bir parfüm olarak tanımlanmaktadır. Özellikle katılacağınız gece davetlerinde kullanacağız bu parfümün etkileyici kokusu ile hafızalarda yer elde edebilirsiniz. ;)
DKNY+Delicious+Night.jpg
DKNY Delicious Night Bayan Parfüm

Bayanlar için ve sınırlı sayıda üretilmiş olan “DKNY Red Delicious” ın ise çekici ve karşı konulmaz, çiçeksi meyveli bir kokusu vardır.
DKNY+Red+Delicious.jpg
DKNY Red Delicious Bayan Parfüm

DKNY sadece bayanları düşünüp kokuları birbirinden farklı ve hepsi de gönlünüzü hoş tutan parfümler üretmemiştir. Bayları da düşünerek ürettiği “DKNY Be Delicious Red Men” büyük şehrin ve aşkın kokusu olarak tanımlanır. Konyak, rom ve safran çiçeğiyle çağladaki koyu ve acımtırak izlenim, mandalina çiçeği ve bergamot gibi farklı meyve aromalarıyla özdeşleşen bu parfüm bayların vazgeçilmezleri arasında yer almayı çoktan hak etmektedir.
DKNY+Be+Delicious+Red+Men.jpg
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
DKNY Fresh Blossom ve Be Delicious kullanıyorum şuanda. Night olanını ise gece için kullanıyordum :fisfis::fisfis:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst