Dizilerdeki en kötü 10 karakter

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....

10 AYŞEGÜL (Küçük Sırlar) Canlandıran: Merve Boluğur Kimdir: Dizinin arsız veleti Çetin'in üvey kardeşi, sosyeteye annesinin zengin kocası kontenjanından giren sonradan görme şımarık ama zehir gibi bir kız. Neler yaptı: Okulda kendisine rakip olarak gördüğü Su'nun bütün ikili ilişkilerini bozan Ayşegül, şimdi de onun ağabeyiyle birlikte olmak suretiyle üvey evlat olarak bulunduğu evden kurtulup aileye sızmaya çalışıyor. Ayşegül'de yeni bir Yasemin Saylan olabilme potansiyeli mevcut.


9 AZİZ (Canım Ailem) Canlandıran: Bekir Çiçekdemir Kimdir: Dizide Uğur Yücel'in canlandırdığı Samim'in Adana'dan bu yana rakibi, çocukluk arkadaşı. Aynı zamanda Meliha'ya yıllardır âşık olan ve Samim'i yok etmeye ant içmiş biri. Neler yaptı: Meliha ve Samim aşkını bozmak için çok para harcayıp Samim'in evini barkını elinden almaya kalktı. Ayrıca Samim'in işlettiği otel üzerinden aileyi borçlandırıp yine gücüyle bu aşkı bitirmeye çalıştı. Nafile oldu tabii. Aziz, her zafer kazandığını düşündüğü anda sarf ettiği o "Patlat Volkan!" repliğiyle (şampanya patlatıyor) bu listenin en yufka yürekli üyesi.


8 SEYHAN KARADAĞ (Asmalı Konak) Canlandıran: Devrim Saltoğlu Kimdir: Karadağ Ailesi'nin, ağabeyi Seymen Ağa'nın altında ezilen üyesi. Neler yaptı: Kendi ağabeyini ve onun evliliğini baltalamak için türlü eylem yapan Seyhan, bunların çoğunda başarısız oldu. Bahar'la Seymen'in aşkına ezelden beri kıskançlıkla yaklaştı.


7 VAKKAS (İkinci Bahar) Canlandıran: Tarık Papuçcuoğlu Kimdir: "Entepli" efsane "kebapçı" Resul Usta'nın oğlu olan Vakkas'ın derdi, babasının çırağı Ali Haydar'laydı. Hem Urfalı (Antepli olmadığı için onu hemşeri saymazdı), hem de babasının gözde kebap ustası olan Ali Haydar'ı çocukluğundan beri kıskanırdı Vakkas. Hiçbir zaman onun gibi bir usta olamadı. Ali Haydar bir de gelip İstanbul'daki dükkânının karşısına kebapçı açınca düşmanlığı arttı. Neler yaptı: Ali Haydar'ı ve ailesini yerinden yurdundan etmek için belediyeyi kışkırtmaktan, ev sahiplerini fitfitlemeye dek yapmadığını bırakmadı. Ali Haydar'ın kanlısını dahi İstanbul'a getiren Vakkas, en nihayetinde rakibinin dükkânını yaktı, ateşe verdi.


6 FİRDEVS (Aşk-ı Memnu) Canlandıran: Neriman Köksal Kimdir: Aşk-ı Memnu, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu versiyonuyla Türkiye'de çok konuşuldu ancak, dizinin eski versiyonundaki Firdevs karakteri (yeni versiyonunda Nebahat Çehre canlandırıyordu) ekonomik sıkıntılardan ötürü kendini Adnan Bey'lerin konağına zor yamandıran Bihter'in annesiydi. Neler yaptı: Kızını para için mutsuz bitecek bir evliliğe zorladı.
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....

5 ARON FELLER (Kurtlar Vadisi) Canlandıran: Osman Soykut Kimdir: ABD'nin Ortadoğu'daki kirli işlerini yaptığı iddiasıyla diziye dâhil olan Feller'in, aslen gerçek hayatta CIA'yin Orta Doğu'yu bir dönem emanet ettiği Graham Fuller'ın bir yansıması olduğu iddia edilir. İsrail ile çok sıkı ve doğrudan ilişkileri vardır. Polat'ın başına İskender belasını sarmasının ve Gladio'nun derin bağlantılarından biri olmasının yanı sıra, gücünü de zaman zaman belli eder. 63 yaşındadır. Şimdiye dek görev verdiği tüm piyonları bir şekilde Polat tarafından susturulmuştur. Dizi tarihinin en güçlü kötülerinden biridir. Neler yaptı: Çıkarlarıyla çatışanları bir şekilde yolunu bulup yok eden Feller, şimdiye dek yalnızca Polat Alemdar ve ekibine kancayı atamamıştır. Yaptığı kötülükler arasında Muro'yu yakalatıp onu canlı bomba olarak kullanmak, üstüne yerleştirilen bombayı uzaktan kumanda ile patlatarak hem Muro karakterinin ölmesine hem de onlarca Türk askerinin şehit olmasına neden olmak gibi eylemlerin yanı sıra, Polat'ın eşinin ölümüne sebep olmak, kızını kaçırmak gibi eylemler de vardır.


4 YASEMİN SAYLAN (Kara Melek) Canlandıran: Sanem Çelik Kimdir: Türkiye'nin özel televizyonla tanıştığı yılların ilk fenomen dizisi olan "Kara Melek", aynı zamanda yerli dizi tarihinin de en cesur kadın kahramanlarından birini barındırıyordu. Yasemin, İstanbul'da üniversite öğrenimini görmektedir ve burada Saylan Ailesi'nin saf kızı Şule ile dostluk kurmuştur. Hayatta yükselmenin yolunuysa Şule'nin babası Nahit'i baştan çıkartmakta bulur. Neler yaptı: En yakın arkadaşının babasıyla beraber oldu. Ardından yine en yakın arkadaşının sevgilisini elinden aldı. Ardından koca bir Saylan imparatorluğunu parmağında oynattı. 40'lı yıllarda ajanlık yapıyor olsaydı dünya haritasını bile değiştirebilirdi!


3 İKBAL KARAHAN (Aliye) Canlandıran: Ayten Uncuoğlu Kimdir: İkbal Karahan tek oğlu Sinan'ın yanlış bir evlilik yaptığını düşünen ve senelerce gelininden kurtulmak, bu evliliği bitirmek için elinden geleni ardına koymayan bir annedir. Aslında elindeki bütün iktidarı, yine son derece varlıklı bir ailenin gelini olarak elde etmiş olmasıysa hayli ironiktir. Neler yaptı: Aliye, kocasının kendisini aldattığını öğrendikten sonra iki çocuğunu alıp evden ayrılır. Eşi çocuklardan bir tanesini Aliye'den son anda zorla alıp, yanında götürür. Aliye, bir yandan kocasının ve genel olarak kaynanasının zulmünden kurtulmaya, bir yandan yeni bir hayat kurmaya, bir yandan da diğer çocuğunu kurtarmaya kararlıdır. İkbal Hanım ise buna engel olmak için elinden geleni ardına koymaz. Dizinin pislik karakteri, tek kişilik mini mafya şebekesi Müco bile, İkbal'in iki saniyede parmağında oynatabildiği bir kişidir. Varın gerisini siz hesap edin.


2 FERHUNDE (Yaprak Dökümü) Canlandıran: Deniz Çakır Kimdir: "Yaprak Dökümü"nün ilk bölümündeki düğün sahnesinde hayatımıza giren Ferhunde, Tekin Ailesi'nin evine gelin olarak girdiği günden bu yana inanılmaz bir yıkıma imza atan, bağımsız ve güçlü olmak isteyen bir karakter. Paraya ve güce tapan Ferhunde'nin bunlara sahip olan erkeklere yönelmesi bu sırada da Tekin Ailesi'ni darmaduman etmesi dizinin itici gücü. Neler yaptı: Ferhunde, Tekin Ailesi'ne ailenin lideri Ali Rıza'nın istemediği bir evlilikle girerek aileye ilk nifakı soktu. Ali Rıza ve oğlunun arasını açar. Ardından ailenin kızları Leyla ve Necla'yı kendine özel ilişkiler kurmak için kullanmak suretiyle "yoldan çıkarır". Leyla'nın delirmesine, Necla'nın evi terk etmesine, kocası Şevket'in bankadan para aşırmasına vesile olur. Yaptığı kötülükler yetmiyormuş gibi son bölümlerden birinde Ferhunde, ailenin annesi Hayriye Hanım'a arabasıyla çarpmayı da ihmal etmez.


1 KENAN BİRKAN (Ezel) Canlandıran: Haluk Bilginer Kimdir: Kenan Birkan, dizinin muhteşem karakteri Ramiz Dayı'nın kısa ve öz anlatımına göre "her şeyin sahibidir". İstanbul'un gece âleminde sıradan bir gençken, Ramiz'le tanıştıktan sonra onun hırsı ve cesaretiyle yükselmeye başlamış, pis işlerin hep ucundan kıyısından dönmüş -çünkü o işleri Ramiz bitirmiştir-, ardından çok sevdiği ağabeyi tarafından bir kadın meselesi nedeniyle ağır yaralanıp ölüme terk edilmiştir. Bu "ihaneti" hiçbir zaman unutmayan Kenan Birkan, yeraltındaki yükselişini sürdürüp kendisini legalleştirmiş, çok güçlü ilişkiler, çok güçlü dostlar edinmiştir. Sırf Ramiz'e hayatı zindan edebilmek, her defasında intikamının yeni bir evresini hayata geçirebilmek için… Neler yaptı: Ramiz'in oğullarının ölümüne sebep olduğu yetmezmiş gibi, bir de Ramiz'in, oğullarını öldüren mafya babası olarak tanınmasını sağlamıştır. Ramiz'in ailesinden sağ kalan torununu da senelerce alıkoymuş, dedesine karşı kışkırtmıştır. Birkan'ın yakın icraatları arasında Ramiz'in torunu Sekiz'i, Ramiz'in "oğlum" dediği Ezel'e öldürtmek gibi müthiş bir intikam vardır. Ruhunu kaybettiğini itiraf etmiştir. Birkan, listedekilerin her biriyle teke tekte kaybedebilir, ancak bunun gerçekleşmesi için onun izin vermesi gerekir. Ne de olsa o "her şeyin sahibi"dir.
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
:)) evet daha yeni ya listeye girememiş:lululu:

üff perşembe gelse de izlesek be
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Evet evt-kop

Eşim izlemiyor gerçi ben tek başıma izliyorum -kizgin
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
kenan birkan en yakisikli kötü:eek:ys:
ferhundede en cok sevilen kötü karekter:cee
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst