Dizi ekibi gözyaşlarına boğuldu

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.151
fft99_mf1751660.Jpeg

Dizi ekibi gözyaşlarına boğuldu

Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını “Adını Feriha Koydum” dizisinin setinde kestirdi. Ekip arkadaşları, ünlü oyuncuyu gözyaşları içinde izledi.

Sette duygusal anlar

“Adını Feriha Koydum” dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu. Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi. Vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye ara verme kararı aldı ve kemoterapi nedeniyle dökülen saçlarını da çekilen son sahnesinin ardından sette tamamen kestirdi.

İşimden ayrı kalmayacağım

Dizi ekibi, Vahide Gördüm’ü saçları kesilirken gözyaşları içinde izledi. Duygusal anların yaşandığı sette bir konuşma yapan oyuncu, arkadaşlarına iyileşir iyileşmez aralarına döneceğini söyledi: “Hiçbir zaman işimden ayrı kalmayacağım. Ruhum da, elim de bu işin içinde olacak.” Gördüm’ün dizide canlandırdığı Zehra karakteri, senaryo gereği köye gönderilecek. Göğüs kanserinden hayatını kaybeden bir kadını oynayacağı “Ayhan Hanım” filminin çekimleri de bir süreliğine ertelenecek.

Kızım etkileniyor

Vahide Gördüm, hastalığıyla gündeme gelmek istemediğini söyledi: “17 yaşında bir kızım var ve o çok etkileniyor. Bu konuda çok hassasız.” Ünlü sanatçının eşi Altan Gördüm de “Kansere yakalanan birçok insan var. Şükür ki bizim tedavi imkanımız var, mücadele ediyoruz. Eşim de çok güçlü bir kadın. Hasta olmadan ‘hastayım’ diyen insanların olduğu bir ülkede bu konuda konuşmayı tercih etmiyoruz” dedi. (Hürriyet)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
cok zor bir durum ama sette neden yaptirdi acaba diziyi izlemiyorum rol geregiyledemi bagdasdirildi:dusun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.151
Rol gereği köye gönderilecekmiş sanırım belkide o an arkadaşlarının desteğini almak istemiş olabilir o yüzden sette kesilmiştir saçları :dertli: saçları kesilince bile ne hoş gözükmüş değil mi inşallah kısa sürede iyileşir...

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
büyük gecmis olsun
Rabbim yar ve yardimcisi olsun
en kisa zamanda tamamen sagligina kavusur insaALLAH
izledigim bir dizi diil ama seviyorum bu kadinin oyunculugunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar