Diyetteki Tatlı Krizleri (Kurtarıcı Tarifim)

tugceersoy

Yeni Üye
Katılım
14 Nisan 2017
Mesajlar
3
Tepki
0
Puan
1
Konum
İstanbul/üsküdar
Tatlılar, çoğu kadının olduğu gibi benimde baş belam. Maalesef çok fazla seviyorum ve kilolarımın çoğunu onlar yüzünden aldım diyebilirim. Hemen hemen her akşam en az 4 tane baklava yediğimi hatırlıyorum. Bakmayın öyle bu kiloları boşuna almadık.:) Aslında vücudumun ona ihtiyacı olmadığını biliyorum ama bu hayatta birazcıkta olsa sevdiğimiz şeyleri de tüketip mutlu olmalıyız bence.Tabi ki aşırıya kaçmadıkça. Yoksa yazın rahat rahat vücudumuzu sergilemek yerine eve kapanmamız mümkün. Peki neden gerçekleşiyor bu tatlı krizleri?
Benimkilerin çoğunlukla stresten kaynaklandığını düşünüyorum ama regl öncesi yada bazı vitaminlerin eksikliğide buna neden olabilir. Sonuç olarak tatlıyı seviyorum ve onunla savaşmaya çalışmıyorum. Peki nasıl kilo almıyorum?
Kendime daha masum tatlılar icat ettim. Daha önceki yazılarımda bahsettiğim Yeşil Kahvenin çokta hoş bir tadı olmadığını söylemiştim. Size vereceğim tarifle yeşil kahveyi yan yana tüketiyorum ve hem tatlı isteğimi kesiyorum hem de kahveyle ****bolizmamı hızlandırıyorum. Eğer bu tarifi deneyip beğenirseniz sizin için başka tariflerimde var yorumlara yazmanız yeterli.:) Şimdi gelelim tarife;

Malzemeler
1,5 s.b. yulaf
1,5 y.k. kakao
3,5 y.k. keçiboynuzu özü yada pekmez
3 kare bitter çikolata
göz kararı süt
hindistan cevizi

Yapılışı
Oldukça basit. Yulafı rondodan iyice çekiyorum. Daha sonra bir kaseye alıp kakaoyla ve keçiboynuzu özüyle karıştırıyorum. Ayrı bir yerde bitter çikolatayı ve sütü ısıtarak sos haline getiriyorum. Onuda karışıma ekleyip ellerimle yuvarlak şekiller veriyorum. Daha sonrada hindistan cevizine buluyorum. Süte kıvama göre ek yapabilirsiniz hafif ıslak bir yapısı olmalı.
İşte hepsi bu kadar. Dediğim gibi benim en sevdiğim tüketme şeklim yeşil kahve eşliğinde oluyor. Diyet döneminde de koruma döneminde de rahatlıkla tüketebilirsiniz. Yeşil kahvenin tadını alıp götürüyor ve alışma sürecinizi hızlandırıyor. Zaten tadı en fazla bitki çayı kadar kötü. Onları içebiliyorsanız yeşil kahveyi de tüketebilirsiniz.
Yeşil kahveyle ilgili detaylı bilgi almak isterseniz bloguma bakmanızı tavsiye ederim. Zaten blogum da kendisinden sık sık bahsediyorum.:)
Denemeyi düşünürseniz satış sayfasına göz atabilirsiniz link aşağıda. Herhangi bir sorunuz olursa yorumlara bırakabilirsiniz seve seve cevaplarım.Şimdilik görüşmek üzere sağlıkla kalın.

Site yönlendirmesi yapmak yasak
Hanimefendi Yönetim
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst