diyetmax

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
diyet max


Yok, Diyet Yok, Spor Yok, Diyetmax Var
Fazla kilolu olmak, hem sağlığımız açısından, hemde fiziksel görüntümüz açısından, hepimizi rahatsız eden bir durumdur. Amerika''da uzun süredir yapılan deneyler ve testler sonucunda muhteşem bir metod geliştirildi. Artık kilo kaybetmek bu mucize formül sayesinde çok basit. Diyetmax yüzbinlerce kişinin fazla kilolarından kurtulmasına yardımcı oldu. Ayrıca paketle birlikte (ücretsiz) gelen özel menü sayesinde kilo kaybı en yüksek seviyeye ulaştırıldı, Diyetmax ile birlikte uygulanan özel menüsü ile fazla kilolardandan kurtulmak artık çok kolay. Özel menüdeki yemeklerden doyana kadar yiyebilirsiniz. Kendinize uygun menü de yapabilirsiniz. Yememeniz gereken yiyecekler menüde belirtilmiştir. Tek şart aç kalmamak ve bolca tamamen doyana kadar yemek yemek...
Diyetmax Bant vücuttaki dengesiz beslenmeyi kontrol ederek, ****bolizmanızı harekete geçiren, hızla dengeleyen; fazla beslenmenizi durduran, bu yüzden kilo vermenizi sağlayan küçük kare şeklindeki bir bantdır. Her paketinde 30 adet bant bulunur ve hergün bir yenisiyle degiştirilmek suretiyle 1 ay boyunca omuza, sırta veya bacağa yapıştırılarak kullanılır en iyi sonuç kürek kemiğinin üst kısmındaki uygulama bölgesinden alınabilir. İhtiva ettiği maddeler 100% doğal olmakla birlikte herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Diyetmax kesinlikle bir ilaç değildir ve vücudunuza hiçbir zarar vermez.
Diyetmax''ın kullanımı çok basittir. Size gelen paketindeki özel ambaljından çıkartın. 1 adet Diyetmax Band''ı yerinden ayırın. Sırtınıza, omuzunuza veya kolunuza yapıştırın. Dikkat edilmesi gereken tek önemli unsur, cildinizde yapıştıracağınız bölgenin yağsız ve kuru olmasıdır. Yapıştırdıktan sonra, Diyetmax Band''ın mucize formülü hemen etki etmeye başlayacaktır. Ayrıca siz uyurkende Diyetmax Band''ın etkisi devam eder. Hergün bantı 16 saat (uyku saatleri önemli) kullanmanız yeterlidir...

BİLEŞENLERİ: Fucus Vesiculosus:

100% doğal bir bitki, vücutta belirli bölgelerde bulunan yağların en büyük düşmanı. Tamamıyla bu yağları yok eden bir gücü var. Çok hızlı bir şekilde yağ kitlelerini bulur ve hemen yanmalarını sağlar, iştah kapatıcı özelliği de mevcut. Dünyada ilk önce İngiliz doktorlar tarafından denenmiş ve kabul edilmiştir. İngiltere ilaç kontrol servisi (MCA) tarafından onaylanmıştır. Garcina Cambogia:

100% doğal bir bitki kökü. Dünyada sadece Güney Hindistan''da bulunmaktadır. Bünyesinde hydroxycitric asidi (HCA) ihtiva etmektedir. Otomatik olarak vücuda diyet yaptırma özelliği vardır. Guarana:
100% doğal bir bitki. Sadece Amazon kıyılarında yetişir ve çok zor bulunan bir bitkidir. Vücuda girdiği zaman yavaş çalışan veya çalışmayan ****bolizmaya direkt olarak baskı yaparak düzenli ve dengeli bir çalışma sağlamasına yardımcı olur. ****bolizmayı dengelediği için kilo alma problemini ortadan kaldırır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst