Diyet Tatlıları “Renkli Kupa” Tarifi

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre
Malzemeler:
  • 200 gr kavun
  • 100 gr karpuz
  • 125 gr kavun dondurması
  • 1 çorba kaşığı jülyen doğranmış limon kabuğu
Yapılışı:
Kavun ve karpuzdan top kaşıkla parçalar çıkarıp bir kâseye alın. Kâseyi buzdolabında 20 dakika bekletin. Dondurmayı 2 servis kâsesine paylaştırıp karpuz, kavun topları ve limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.
250 kalori.
Afiyet Olsun.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst