Diyet Başarı Öykülerimiz..

Tepki
93
Diyet yaparken, zayıflamaya çalışırken neler yaptınız, doğrularınız, yanlışlarınız, yılgınlıklarınız, azminiz... Sizlerin başari öyküleriniz nedir? burada paylaşalım...

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu güne kadar denemediğim şey kalmadı ama yinede istediğim kiloda olamadım diyorsanız benm yaptığımı yapın. hamilelikte 10 kilo aldım..diyeceksiniz ne kadar az almışsın ama malesefki doğum dan sonra 5 kilosu gitmişti ama ben emzirdiğim için giden 5 kiloyuda geri aldım 70 kilo oldum. (boyum 165) emzirdiğim için diyette yapamadım.. Daha sonra kendime haksızlık ettiğimi ve bu kilolarla yaşamak istemediğimi anladım ve kendimi kilo vermeye inandırdım. İşe Sabah kahvaltılarıyla başladım. Masa başında çalıştığım için neredeyse hiç hareket etmiyorum. Öğle yemeklerini olabildiğince azalttım.(küçük tabaklar kullanınki ilk önce gözünüz doysun ve kendinizi durdurunki ağır ağır yiyin ve ekmeği sadece sabah ve öğle yemeklerinde çok az yiyin.) .2 Lt den az olmamak şartıyla su için.(özellikle yemeklerden önce sıcak 1-2 bardak su içtim ve 10-15 dakika sonra yemeğe başladım. yemeğiniz bittikten sonra 1 saat kadar su içmedim.)yaklaşık 3 hafta kadar sonra kilo vermeye başladım(bu arada meyve yiyin ama abartmayın) ..akşamları en az yarım sat yürüyüş yaptım..yürüyüşe başlamadan önce 1 bardak soğuk su içtim.
yemeklerde her gün mutlaka 1 kase yağsız yoğurt yedim.özellikle karın bölgesinde yağlanma olanlar için çok faydalı..ve günde 2-3 bardak yeşil çay + funda yaprağından demlediğim çayımı içtim..içine 1 adet limon sıktım..
Sonuç olarak 3 ayda 7 kilo daha verdim. Eğer sporda yaparsanız daha hızlı yağ yAkımı oluyor.ama ben küçük bebğim olduğu için pek spor yapamadım..tavsiye olarak bayanlar mutlaka kendinizi şımartın. Şaçlarınızda değişiklik yAPIN, daha ii giyinmeye özen gösterin sosyal olun ve kilo verdiğinizi kendinize inandırın...
ha vermem gereken kilo bittimi..hayır bitmedi vermem gereken 5 kilo daham var..buradan hepbirlikte verelim istiyorumm...hadi kızlar hep birlikte kloları verlim..yaza fit bi şekilde girelimmm..ne dersiniz..varmısınız...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm bende 6 7 ay ıcersınde 18 kg verdım bu dedıklerını aynen bende yapıyorum her gu nsabah uyanınca 2 bardak su ve 3 ogun yagsız yogurt 600 gr gunde tuketmek gerek
sadece gobek 30 cm erıttım 5 ayda azım ıstek sebatla olur 60 kg ınıyım bende gunluk acıcam saat saat yaptıklarımı yazıcam kg vermek en basta beyınde bıter beyını adapte etmezsek 1 ay enfazla dayanır yıne eskı halımıze donerız

senı tbrk edıyorum suan 60 kg sun dımı boy 1.65 bendede ıdeal kgmuz 57 58 hedefım bu benım de:eek:

OP
G
Tepki
93
cnm bende 6 7 ay ıcersınde 18 kg verdım bu dedıklerını aynen bende yapıyorum her gu nsabah uyanınca 2 bardak su ve 3 ogun yagsız yogurt 600 gr gunde tuketmek gerek
sadece gobek 30 cm erıttım 5 ayda azım ıstek sebatla olur 60 kg ınıyım bende gunluk acıcam saat saat yaptıklarımı yazıcam kg vermek en basta beyınde bıter beyını adapte etmezsek 1 ay enfazla dayanır yıne eskı halımıze donerız

senı tbrk edıyorum suan 60 kg sun dımı boy 1.65 bendede ıdeal kgmuz 57 58 hedefım bu benım de:eek:

es_se tebrik ederim canım..sende çok güzel kilo vermişsin..gerçekten önce olayı beyinde bitirmek gerekiyo..insan gerçekten inanınca kendini tok hissediyo..
ben şu an 63 kiloyum canım..ideal kilom 58 ..benimde hedefim 58..
sen şuan kaç kilodasın canım..günlüğünü sabırsızlıkla bekliyorumm..hep birlikte verelim şu kilolarııı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm burda topık actım gunluk egsersızlerımı yazıyoruz bırazdaha kılo verıyım basarı oykumu yayınlıcam ıns spor ıle verldıgınde 2 katı ınce gozukursun bak ben 7 kgda 40 beden gıydım ust 38 kı ben 57 58 kg gıydııgm kıyafetler oldu bana
spor ıle destekelrsen o kılolarda gıder ıns ben cok verdıgm ıcn bu ara dırenıyo kg veremıyorum ama ıncelıyorum

OP
G
Tepki
93
çok Güzel Canım Ya..ben Spor Yapamıyorum..belimden Rahatsızlığım Var..sadece Yürüryüş O Kadar..

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
oooo ben de vermem gereken 7kg var.ama ben sizin gibi çok titiiz davranmıyorum. maalesef ama yinede hareket yapıyorum. günlük meyvemi, yoğurdumu(en azından akşam yemeğinde mutlaka yiyorum) yiyorum. birde porsiyonumu küçültüm. ekmek sabah ve öğlen az yemeye çalışyorum. bu kadar .
boy 155cm kilo 57
doktorum dizlerimde kireçlenmeden dolayı 6- 7 kg vermem gerektiğini söylüyor.

OP
G
Tepki
93
SU-AYCIM SENDE KATIL BİZE CANIMCIMM..BİRLİKTE VERLİM FAZLALIKLARII:ayna:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
valla iyi olur:eek:. birbirimizi motive ederiz.inşallah .sizin yazdıklaırnızı okudukça bana istek geliyor. yola devam.:eek::eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kızlar bakın ne dıcem ıkınızde yedıklerını her aksam yazın yapabıldıgınız spor ıle
bırbıırnıze motıvasyon verırısınız:eek:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ama benim öyle listem yok. sadece porsiyonumu azaltıyroum.
ekmek yemiyorum falan. birde sadece mekiğe benzer bir egzesiz yapıyorum o kadar.ama yinede yazarım.okey.:eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sız yazın bende hergun bakıyım maksat bırbırınıze destek kızlar:eek:
yad a ıstersenız benım spor topıgınde yazarsınız nesrın abla sızler hebberaber desekle buugnlerı atlatırız ben 1 aydır grm veremedım gunde 12 km kosuyorum ama pes etmedım etmıcem sızde basarabılırsınız:eek:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben bugün misafirlikteydim. öğlen yemek yapmışlar. 3 kaşık et sote, 3 -4 kaşık pirinç pilavı
salata-hmm o kadar ısrar ediyorlar ki yiyormuş gibi yaptım oyalandım. acaba bu yediklerimde çok mu olmuş. ama okdar doldum ki akşam yemeği yemedim. şimdi 1 kase yoğurt yerim. bir de elma yersem tamam. :):):):)

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
aksam yemegı yememıssın cnm cok degılkı ben oyle asırı yemek yememeye karsıyım
cıps cola gıbı seyler olmadıgı surece kendını fazla kasma cnm:sarilma: bı corba ıcseydın keske mıdeyi cok ac bırakırsan dırek gobege yag cnm
tuz yag kızartma cola cıps pızza hamur ısı cızzz
saglıklı beslenme nam nam :D

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
BU AKŞAM yarım porsiyon patates yemeği, bir kase yoğurt ve 2 tane kornişon turşu yedim. yemeketn sonra 1 bardak az şekerli çay içtim.
daha meyve yemedim. 1 elma, 1 portakalım var. yatmadan yemme lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar