Dış cephe compact panelleri

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.675
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
dis0084.jpg


Faaliyete başladığı tarihten itibaren, kendisini yenileyen, ülke ve dünya pazarına hitaben yatırımlarını sürdüren Gentaş Şirketler Grubu'nun fabrikalarından Gentaş Laminat, 50.000 m²'lik kapalı alanda üretim yapmakta olan bir işletme olup, yıllık 18.000.000 m²'lik kapasitesiyle hem Türkiye'nin, hem dünya ülkelerinin laminat ihtiyacını kaliteden ödün vermeden kısa sürede karşılayabilecek güce ulaştı.

Gentaş Laminat fabrikası 2008 yılı içinde gerçekleştirdiği yatırım ile yeni HPL - CPL ve emprenye tesislerini devreye sokarak, kalitesi ve kapasitesiyle bir dünya markası olma yolunda büyük bir adım attı.

Bu anlamda Gentaş AŞ, üretim tesislerinde ve laminat fabrikalarında uzun yıllar süren Ar - Ge çalışmaları sonucu G - ext® markalı ürünü ile, dış cephe kaplaması olarak kullanılan dekoratif panelleri müşterilerinin kullanımına sunuyor. Yapı ve her türlü cephe uygulamaları için geliştirilmiş olan bu paneller, inşaat ve dekorasyonda şıklığı, estetik görünümü ve sağlamlığı ile uyumu en iyi şekilde yansıtıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst