Dioskorides 038 VFK Kiraz Saplı Bitkisel Karışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Dioskorides Kiraz Saplı Bitkisel Karışım

Vegetal Mix With Cherry Stalks

Ürün Kodu : 038 VFK

Fazla Kiloların Atılması, Sağlıklı Kilo Kontrolü

Mısır püskülü içeriğindeki karbonhidratlar, potasyum, sodyum ve kalsiyum tuzları, kiraz meyve sapındaki potasyum tuzları ve tanen, karbonhidrat, fosfor, kalsiyum, funda bitkisi çiçeklerinde ve yapraklarındaki anthocyan ve glikozidlerden arbutin ve erikolin, yulaf tanesindeki sabit yağ, azotlu maddeler ve karbonhidrat (%60), pektin, tireonin, serini alenin, thianin biokimyasal maddeleri sayesinde alınan gıdaların bağırsakta atımını erkenleştirir, içerdiği liflerden ötürü bağırsaklardan geç atılarak tokluk hissi verir. Fazla kiloların atılmasına yardımcı olur.

Kullanım

Gıda takviyesi olarak günde 3 kez, yemekten önce 2'şer tablet alınması önerilir.

İçindekiler

Zea Mays (Mısır Püskülü) : Karbonhidratlar, potasyum, sodyum ve kalsiyum tuzları taşır. İçerdiği potasyum tuzları sayesinde böbrekteki taşı düşürücü ve idrar arttırıcı etkiye sahiptir. Kandaki kollestrol seviyesini düşürür. Böylece damar sertliğini giderir. Kandaki kollestrol artışını önler, kanın pıhtılaşmasını engeller. Mısır püskülü kullanan kişilerde kollestrolün düşmesinden ötürü kalp krizi riski azalır. Mısır püskülü musil yapma özelliğinden dolayı alınan gıdaların bağırsakta atımını erkenleştirerek kilo vermede faydalı olur.

Prunus Avium (Kiraz Sapı Ekstresi) : Kiraz sapında potasyum tuzları ve tanen bulunmaktadır. Ayrıca protein, karbonhidrat, fosfor, kalsiyum, demir, sodyum mineralleri ve A, B ve C vitaminleri bulunmaktadır. Bu özelliklerden dolayı idrar arttırıcı, kabız ve kuvvet verici etkiye sahiptir. Ayrıca idrar arttırıcı etkisinden dolayı böbrekteki kum ve taşları sökerek dışarı atılmasını sağlar. Vücudun fazla suyunun atılmasına yardımcı olarak böbreklerin, karaciğerin ve kalbin yükünü hafifletir. Sonuçta da fazla kiloların atılmasına yardımcı olur. Kırmızı rengi oluşturan demir mineralleri sayesinde kanın oluşumunda görev alan kırmızı kan pulcuklarının üremesini hızlandırır.

Calluna Vulgaris (Funda Çalısı) : Funda bitkisinin çiçeklerinde ve yapraklarında tanen, uçucu yağ, şekerler, rheaddine, anthocyan ve glikozidlerden arbutin ve erikolin maddeleri bulunur. Bu maddeler idrar yollarını dezenfekte eder, böbrekteki kumu ve taşı düşürür. Ayrıca idrar söktürücü ve kabız etkiye sahiptir. Egzema rahatsızlıklarında da kullanılmaktadır. Vücuda alınan gıdaların hızla dışa atılmasını sağladığı için kilo alımını önler.

Avena Sativa (Yulaf) : Yulaf tanesinde sabit yağ, azotlu maddeler ve karbonhidrat (%60) bulunmaktadır. Ayrıca pektin, slica, pretoin, tireonin, serini alenin, thianin ve furfural antioksidantı bulunur. Diğer taraftan potasyum, kalsiyum, mağnezyum ve fosfor minerallerini de içermektedir. Yulaf lapası çıbanları olgunlaştırmakta kullanılmaktadır. Dahilen idrar arttırıcı, müshil, kuvvet verici ve yatıştırıcı olarak kullanılır. Furfural antioksidantı yağlı besinlerin oksidasyonunu engeller. Kolestrolü düşürür. Lifleri sayesinde kolon kanseri riskini azaltır. Vücutta bulunan serbest radikallerin atılmasını sağlar. Bunun sonucunda uyuşturucunun vücuttan atılmasına yardımcı olur. İçerdiği liflerden ötürü bağırsaklardan geç atılarak tokluk hissi verir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst