Dior 2015 İlkbahar-Yaz Makyaj Koleksiyonu!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
7o79mN.jpg


Dior’un 2015 İlkbahar- Yaz sezonu için hazırladığı “Kingdom Of Color” adlı koleksiyondaki rujlar, farlar, ojeler, göz kalemleri ve farlar canlı, ışıltılı renkleriyle dikkat çekiyor.

Her yıl merakla beklediğimiz Dior’un 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu işte karşımızda! Canlı ve ışıltılı renklerin yer aldığı yeni koleksiyonunu çok beğendik. Far faletlerinde yanardöner renkler, holografik gümüşler, dudaklarda pembe ve lale tonları, ojelerde canlı tonlar ve göz kalemlerinde ise ****lik tonlar öne çıkıyor.


Dior’un 2015 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı Kingdom of Colors adlı makyaj paleti, Mösyö Dior’un kişisel hanedan armasını taşıyor. Gözler, yanaklar ve dudaklar için toplam 10 farklı renk ve 4 aplikatör sunan makyaj paletini atın çantaya çıkın, çok pratik.

Pembe, parlak bej ve ilkbahar yeşili tonları Dior’un “Kingdom Of Color” 5’li far paletinde öne çıkan renkler. Diorshow Mono’daysa leylak tonları ve holografik gümüşler var. Diorblush’ın parlak kiraz pembesiyle elmacık kemikleri bu ilkbahar taptaze görünecek.

Tırnaklar sezonun ruh halini yani tazeliğini taşıyor. Top Coat Eclosion tırnaklara ilkbahar renkleriyle enerji katıyor. Sarı, yeşil ve beyaz mikro-konfeti görünümleri içeren bu şeffaf gel, ojesiz tırnaklarda çekici ve oje üzerinde büyüleyici görünüyor.

Rouge Dior Baume beş farklı rengiyle güneşli günler için mükemmel bir tercih. Bir parlatıcı dokunuşuyla tüm yüzünüz aydınlanmış gibi görünecek. ****lik gümüş renkli Diorshow Khôl göz kalemiyle gözleriniz güneşin ilk ışıklarını yakalayacak adeta. İkisi bir arada bir ürün olan Dior Cheek & Lip Glow ile dudaklar ve yanaklar küçük bir dokunuşla doğal bir gül rengine bürünecek.

P5n83O.jpg


gk2dlO.jpg

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.jpg
    2.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 3.jpg
    3.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 57
OP
bitter_im

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.652
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Rica ederim canım bende ojelerini begeniyorum bu markanın :panter:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst