Dez zayıflama ürünü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
DEZ NEDİR?
DEZ ürününün özelliği
DEZ Programı´nın asıl hedefi vücuttaki kas oranının değil yağ oranının düşürülmesidir, yani kilo verirken fazla yağlardan kurtulmaktır. Ayrıca yeme ve içme tarzınızı değiştirmenizi ve verdiğiniz kiloyu tekrar almamanızı hedeşiyoruz.
Bu hedef “VÜCUT AYARI” ile mümkün: Günde 3 kez 5’er saat ara ile yemek ve en son yedikten sonra hemen yatmamak (en az 1-3 saat sonra yatmalıdır).
diyet öncesi diyet sonrası

DEZ’in tesirleri nelerdir?
1 = İnsülin hormonunu düşük bir seviyede tutuyor.
2 = Vücuda gereken vitaminler, mineraller, yağ, protein ve karbonhidratlar veriyor, vücudun ihtiyacını gideriyor.
3 = 1 ve 2 nokta aynı oranda olmasından dolayı vücut yağ eritmeye başlıyor.

Sonuç
1= Günde bir değil, üç öğün yemeyi öğretiyor.
2 = Mesafeli, yani 5’er saat ara ile yemek yeme alışkanlığı kazanılıyor.
3 = ****bolizma rahatlıyor.
4 = Fazlalık yağlar gidiyor.
5 = Vücut eziyet çekmiyor ve zarar görmüyor.
6 = Kişi kilosunu tutuyor.
7 = Kişi düzenli olarak yemeyi öğreniyor

DEZ YARDIMI İLE KİLO KONTROL PROGRAMI

Kilo kontrol programına START ürünü ile başlayacaksınız.
START ürünü ilk iki gün kullanılacak, bu iki gün içerisinde START ürünü dışında hiçbir şey yenmeyecek.

START ÜRÜNÜNÜN KULLANIM ORANI VE SÜRESİ: 2 Gündür
ANA ÜRÜN KULLANIM SÜRESİ:14 GÜN

İLK GÜN

200 ml. (mililitre) az yağlı (%1.5) süt, veya yoğurt ile 4 ölçüm kaşığı START ürünü günde 3 saat ara ile 5 defa alınacak. Bu ürün iki gün kullanılacaktır. Ayrıca bu süre içerisinde günlük 2-3 litre su içilmesi sağlıklı bir diyet için çok önemlidir.

Fazla yağların eriyebilmesi için öncelikle vücuttaki şeker depolarının boşaltılması gerekir. Bu nedenle iki gün boyunca sadece START ürünü kullanmanız ve başka bir şey yememeniz gerekmektedir.

Diyetin başarısı için ilk iki gün çok önemlidir.





ÜÇÜNCÜ GÜN



Üçüncü gün sabah 11'e kadar sabah kahvaltısı yapılacak. Kahvaltıda 2-3 dilim çavdar ekmeği (Roggen-; Vollkornbrot), peynir (bir dilim), reçel veya bal (bir dilim ekmek ile birlikte), haşlanmış yumurta, 5 ila 7 zeytin, sebzelerden havuç, marul, biber, domates ve salatalık yenebilir. Kahvaltıdan 5 saat sonra ikinci kutuyu öğle yemeği olarak almanız gerekmektedir.
Örneğin sabah saat 10.00 'da kahvaltı yaptığınızda saat 15'de ikinci kutuyu öğle yemeği olarak alacaksınız.
Tekrar 5 saat sonra yani saat 20'de akşam yemeği yerine yine 2. kutuyu alacaksınız. İkinci kutu (büyük kutu) 300ml. (mililitre) az yağlı süt(%1.5) ile, iki ölçüm ka•ığı ürün öğle yemeği ve akşam yemeği yerine alınacaktır.
Başlangıçta büyük kutu 5 saat aralar ile 2 kez alınacaktır. Kendinizi çok aç hissediyorsanız, o zaman domates, biber veya sebze yiyebilirsiniz.
Bu nedenle tavsiyemiz saat 11'e kadar sabah kahvaltınızı yapmanızdır. Kahvaltıdan 5 saat sonra ikinci paketi (büyük paket) alın.
Arada rejimi bozacak yiyeceklerden (özellikle sucuk, salam, çikolata, kızartmalar ve meyve-meyvede meyve şekeri olduğu için diyet süresince meyve yememeye dikkat edilmelidir) yağlı yiyeceklerden uzak durun.

Diyetin başarılı olması size bağlıdır. İlk iki gün, üç saat ara ile sadece START ürünü alınacaktır. Üçüncü günden itibaren EN GEÇ saat 11'e kadar kahvaltı yapılacak, kahvaltıdan 5 saat sonra büyük paket yukarıda belirtilen ölçüde alınacaktır.

DİYETİN SONA ERMESİ



Diyet yapan kişiler amaçladıkları (erişmek istedikleri) kiloya 3 kilo kalıncaya kadar sadece sabahları kahvaltı yapılacak ve iki öğün Diyet ürünümüzü kullanılacaktır.
Amaçlanan kiloya 3 kilo kaldıktan sonra yine en geç sabah 11'e kadar kahvaltı yapılacak.
Bunun ardından 5 saat sonra normal öğle yemeği yenilecek ve akşamları sadece kilo kontrol ürünü alınacaktır.
Örneğin: 70 kilo olup 15 kilo vermek isteyen bir kişi, 12 kilo verinceye kadar, sadece kahvaltı yapacak öğle ve akşam sadece kilo kontrol ürünümüzü alacaktır. 12 kilo verip 58 kiloya düştükten sonra verilen kiloların yeniden alınmaması için kahvaltıdan 5 saat sonra ürün yerine öğle yemeği yenecek kilo kontrol ürünleri sadece akşam alınacaktır.
Bu uygulama istenen kiloya varılıncaya kadar devam edecektir.

İstenilen kiloya erişince diyet ürünü kesilecektir. Diyet ürünü ile VERİLEN KİLOLARIN YENİDEN ALINMAMASI İÇİN düzenli yemek yeme alışkanlığı-nın korunması gerekmektedir.
Özelikle sabah kahvaltılarına önem verilmesi gerekir.

Diyet süresince günde 2-3 litre su içilmelidir. Bunun yanı sıra çay, kahve, içilebilir (meyve suyu da içilmemesi gerekir). şeker ve tansiyon hastaları ev doktoru kontrolünde kullanabilirler.

Ancak unutmayınız ki yediğiniz her şey yağ erimesi sürecini bölecektir. Bu da zayıflama sürecini yavaşlatır.
 
OP
Es_se

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
DEZ KULLANANLAR NE DİYOR?

Özlem Kutlutaş - İstanbul; Dez'i yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Şimdiye kadar 6 kilo verdim, hedefim 11 kilo daha vermek. Sonuca ulaşınca sizlere tekrar yazacağım. Çok teşekkür ederim.

Nagihan Dinler - Zonguldak; Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. 27 yaşında 3 çocuk annesi bir bayanım, çok zor kilo veren biri olmama rağmen 3 ayda tam 21 kilo verdim. Bu bir mucize.

Tuğçe Başar - İstanbul; 32 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tüm diyet ürünlerini kullandım. Son çare olarak pek inanmayarak Dez'e başladım ve şimdi çok mutluyum. 3 ayda tam 18 kilo verdim. Şayet mesajımı yayınlarsanız söyleyeceğim şudur ki; kilo problemi olan herkes mutlaka kullanmalı. Ne program esnasında ne sonrasında hiçbir problem ve zorluk yaşamadım.

Meral Gözleten - Hamburg; Dez sayesinde kendime güvenimi tekrar kazandım. 160 cm boyu olan biri olarak bir dönem 100 kg üzerine çıktım. Arkadaşlarım Dez'i önerdi ve kullanmaya başladım. Mucize bir şekilde ilk 2 ayda tam 17 kg verdim. Herkese programı önerildiği gibi kullanmasını öneririm. Çok mutluyum ve çok teşekkür ederim.

Tarkan Dikmen - Antalya; Üniversite yıllarımdan sonra masa başı bir işe başlamamla hızlı bir kilo alma sürecim başlamıştı. 1 yıl gibi bir sürede ideal kilomdan 16 kg civarında uzaklaştım. Spor yapma imkanım olmadığı için çevremin de tavsiyesi ile ilk başvurduğum ürün DEZ oldu. 2,5 ayda eski halime geri döndüm. Bunun için tek yaptığım DEZ programını uygulamak oldu.



Tuğba Bizil - Ankara ; Doğum sonrası aldığım kiloları ne yaptıysam veremedim. Tam kilolarım artık benim kaderim diye düşünürken Dez ile tanıştım. Kilo olarak sonuç yazmayacağım ama kızımı benim doğurduğuma kimseyi inandıramıyorum:)

Gözde Gül - Edirne ; Daha 15 gün oldu ve hemen yazmak istedim, şimdiden 4,5 kilo verdim. Amacıma ulaştığımda tekrar yazacağım. Teşekkürler Dez


alıntıdır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst