Desenli Etek Nasıl Kombinlenir?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.653
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
AkqL9p.jpg


2017 İlkbahar – Yaz sezonunun kazananları bahar renkli desenli etekler! Sımsıcak yaz günlerinin habercisi olan tasarımlar, en popülerler listesinde başı çekiyor.

Doğanın naif çiçeklerinden tropikal ormanlara, düzenli çizgilerden sıra dışı geometrilere… Onlarca desen kimi zaman tül eteklerde kimi zaman kloş eteklerde kimi zamansa kalem eteklerde karakter kazanıyor. İşin en eğlenceli kısmıysa, sezonun bu sevilesi parçalarını kombinlemek.

0Bk1Y9.jpg


Floral Etek & Hırka-Ceket

İlkbaharda yeşeren naif çiçekler pastel tonlarıyla eteklere konu oluyor. Rakipleriyle sıkı bir yarışa giren tasarımlar, her sezon farklı yorumlarıyla ikonikleşiyor. Dinamik çiçeklerin vurgulandığı parçalar sadece kendi iddiasını vurgulamak istiyor. Yıkılan modanın kurallarıyla desenle desen kombinlenebilir olsa da daha yalın görünümler için desenleri yalnız bırakmakta fayda var. Floral desenli etekleri kombinlemenin en kolay yoluysa, renk geçişlerine imkan tanıyan beyaz, krem, sarı, pudra gibi belli belirsiz soft tonları seçmek. Üzerinize alacağınız bahar renkli triko hırkalar ya da incecik ceketler de bahar havasına eşlik edecek.


İki ve Üç Renkli Tercihler

Floral eteklerinizi kombinlerken modern havayı korumak için renk tercihlerini doğru yapmalısınız. Desenlerde öne çıkan iki ya da üç rengi netleştirin. Beyaz bir zemin üzerine işlenen pembe çiçekler ve yeşil yapraklar varsa, tek bir seçim yapmak zorunda değilsiniz. Beyaz bir gömlek, yeşil bir hırka, pembe bir ayakkabı seçebilirsiniz. Bununla beraber desenli kıyafetlerde üç rengin üzerine çıkmak minimal havayı bozarken, göz yorucu duruşuyla stil duruşunu kaybedecektir.

4MkPE4.jpg


Jl4a0o.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 1
  • 2.jpg
    2.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst