SURVIVOR'U DERYA MI, NİHAT MI KAZANACAK?
Survivor'da büyük final için geri sayım başladı!
Bu gecce yapılacak büyük finale katılacak kesinleşen birinci finalist Nihat Doğan'dı. Dün akşam Derya Büyükuncu ve Taner arasında yapılan SMS oylaması sonucunda ikinci finalist belli oldu. İzleyicilerin desteklediği Derya Büyükuncu, Nihat Doğan'la birlikte büyük finale katılmaya hak kazandı.
Nihat Doğan izleyenlerin babalar gününü kutladı ve; "Ben, 11 yaşında babamı kaybettim. Annem hem annelik hem babalık yaptı bana. Bugün annemin babalar gününü kutluyorum " dedi.
Peki sizce Survivor'u kim kazanacak?
Gecce

Survivor'da Taner-Derya final Oylamasının kazananı belli oldu
Survivor'da Taner elendi. Finalin adı Nihat ve Derya. Nihat yarislar sonucu, Derya ise SMS sonucu finale kaldi. Survivor'da son 3'e kalan Nihat Doğan, Taner Tarlacı ve Derya Büyükuncu arasında büyük bir mücadele yaşandı. Survivor'da Taner elendi. Finalin adı Nihat ve Derya. Nihat yarislar sonucu, Derya ise SMS sonucu finale kaldi. Survivor'da son 3'e kalan Nihat Doğan, Taner Tarlacı ve Derya Büyükuncu arasında büyük bir mücadele yaşandı. Nihat Doğan'ın denge oyununda finali kazanmasıyla SMS oylamasına Taner Tarlacı ile Derya Büyükuncu kaldı. SMS oylamasında ise en çok oyu alan Büyükuncu finale ismini yazdırdı. Böylece Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek final yarışmasında Nihat Doğan ile yarışacak isim belirlenmiş oldu.
Yarışmada son dönemece girilirken merakla beklenen soru cevabını buldu ve finale kanal iki isim belli oldu.
Dün yapılan yarışmada üç zorlu oyun sonunda 15 puana ulaşan Nihat Doğan, ilk finalist olarak Survivor'a adını yazdırdı.
Biri kumda, ikisi deniz üzerinde gerçekleşen güç ve denge oyunlarında Doğan'ın gerisinde kalan Taner ile Derya Büyükuncu SMS oylamasına kaldı. Canlı yayında Kıbrıs'ta gerçekleşen oylamada, halk tarafından finalist seçilen Derya Büyükuncu, Nihat Doğan'ın rakibi oldu.
SMS oylamasının sonucunun açıklanmasının ardından "Derya hoş geldin" diye konuşmasına başlayan Nihat Doğan, "Finalde onu yeneceğim" dedi.
Nihat Doğan'ın finaldeki rakibi Derya Büyükuncu ise, "Bundan önce 5 kez gittiğim olimpiyatlarda 6. kez ülkemi temsil etmek istiyorum, eğer büyük ödülü kazanırsam, parayı olimpiyatlara hazırlanmak için harcayacağım" dedi.
İlk üçe kalıp elenen Taner, "Survivor'da ilk üçe hak ederek geldiğimi düşünüyorum, hem buraya gelerek hem de ekran başından SMS atarak bana destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum. Oyunlarda iyi performans gösterdiğim ve iyi savaştığım için beni desteklemeye devam etsinler" diyerek halktan oy istedi.
Nihat Doğan ile Derya Büyükuncu bu akşam saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak olan büyük finalde kozlarını paylaşacak.
Haber50