Dermalogica ile güneş ışığından korunun

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Güneş korumasından gün ışığı korumasına. Cildi güneş ışığına karşı korumanın sürekliliğine inanan Dermalogica, günlük nemlendiriciden güneş sonrası rahatlatıcıya kadar geniş bir yelpazeye yayılan bakım ürünleriyle dört mevsim korunma sağlıyor.

31_28042010184452.jpg


Güneş ışığının yaz ayları dışında, cildi 12 ay süresince etki altına aldığına inanan Dermalogica, özel teknolojilerle üretilen ve kimyasal koruma bileşeni içermeyen “Gün Işığından Korunma” ürünleriyle dört mevsim korunma sağlıyor. “Gün Işığından Korunma” serisi, cildi güneş ışığına hazırlayan ve koruyan, güneş sonrasında cilde bakım yapan, birbirini tamamlayıcı dokuz üründen oluşuyor.
Gün Işığından Korunma...


Yüksek SPF’li ürünlerde bulunan güneş koruyucu aktif maddelerin cildi tahriş etme ihtimali vardır. Eşsiz Smart Booster Teknolojisi ve güçlü vitamin kompleksi, Dermalogica ürünlerine bu aktif bileşenlerden daha az miktarda kullanarak yüksek koruma seviyeleri sağlayabilmeye imkan vermektedir.

“Gün Işığından Korunma” ürünlerinin tanıtıldığı basın toplantısında ürünler hakkında bilgi veren Antis Kozmetik Teknik Müdürü Melike Yumlu gün ışığından korunmanın cilt yaşlanmasını geciktirdiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Bu güçlü teknolojik alt yapı sayesinde nazik ve hafif yapılı olarak geliştirilen Dermalogica Gün Işığından Korunma Sistemi ürünleri, farklı cilt durumlarının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilmiştir. Cildinizin ihtiyaçlarına uygun yeni ürünlerimizi, gün ışığı korumasına sahip olmak için gündüzleri nemlendiricinizin yerine kullanabilirsiniz.”

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst