Deprem Bölgesinde Kar Bekleniyor

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
van-deprem-kar.jpg




Depremde yıkım yaşanan Van'da hava sıcaklıkları da düşük olacak.


Yarın karla karışık yağmur, cumartesi günü ise kar bekleniyor. İlde yarın karla karışık yağmur, cumartesi günü ise kar bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, ilde bugün ve yarın sıcaklık en yüksek 6, en düşük sıfırın altında 4 derece olarak gerçekleşecek.

Yarın bölgede karla karışık yağmur, cumartesi günü ise kar bekleniyor. Cumartesi günü en yüksek sıcaklık 5, en düşük eksi 2 derece olacak.



Pazar günü ise en düşük sıcaklık değeri eksi 7'yi bulacak. Pazartesi günü en yüksek sıcaklık 6, en düşük sıcaklık ise eksi 6 olacak.


Marmara'nın kuzey ve doğusu, Karadeniz bölge geneli ile Çankırı, Yozgat, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinden itibaren Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer sisle birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Orta ve Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile öğleden sonra Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağmurlu (14)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu, öğleden sonra kuzey ilçeleri (Kızılcahamam, Kazan, Çamlıdere, Çubuk) yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer hafif sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek. (12)

İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (18)

ADANA: Az bulutlu ve açık (23)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (23)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı (12)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. (3)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (14)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Kocaeli ve Sakarya, öğleden sonra İstanbul, Kırklareli, Yalova ve Bilecik çevreleri aralıklı yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde yer yer sis olayı görülecek. Rüzgar, öğleden sonra kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Gece ve sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı çok bulutlu, öğleden sonra Çankırı, Yozgat ve Sivas ile Ankara'nın kuzey ilçeleri (Kızılcahamam, Kazan, Çamlıdere, Çubuk) yağmurlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde yer yer hafif sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Bolu ve Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren kıyıları, öğleden sonra bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek olan yağışların; Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra Erzincan yağmurlu, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

ANKA
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Allah yardimcilari olsun icim aciyor biz sicacik evlerde yasarken onlar sogukta yasicaklar:uzgun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst