Denizden gelen sağlık!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
beach-girl-life-love-Favim.com-2049366.jpg



Thalasso deniz suyunun birçok farklı özelliği ve sıcaklık kullanılarak yapılan yeniden canlandırma terapisi. Zayıflatıcı, sindirim sistemini düzenleyici etkisi olan bu terapiyi Gloria Verde Resort'da bulabilirsiniz.

Thalaso terapi vücudun ihtiyacı olan doğal element ve mineral tuzların vücuda yeniden kazandırılmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenlediği gibi ruh ve vücuda rahatlama sağlar. Stres ve selülit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyici, cildi güzelleştirici özellikleri bulunan bu terapinin en önemli kuralı deniz suyu ve deniz yosununun kullanılmasıdır.

SAKİNLEŞTİRİCİ ETKİSİ VAR
Antalya'daki Gloria Verde Resort, Thalasso terapi ile misafirlerini deniz suyunun dinlendirici etkisiyle buluşturuyor. Thalasso terapi içinde yer alan deniz suyu havuzu, Balneo-sualtı masajı, jet duş, su jimnastiği ve aromaterapi vücudu eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Gloria Verde Resort’te Thalasso ile deniz suyundan gelen güzellik, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendiriyor. Tesiste bulunan Thalasso merkezi masör, masöz ve estetisyenlerden oluşan eğitimli, mesleğinde uzman bir kadro ile hizmet veriyor. Uygulanan Thalasso bakımları; deniz suyu havuzu, su jimnastiği, bacak duşu, Balneo su altı masajı, jet duş, afüzyon masajı ve aromaterapi banyosuyla vücudunuz yenileniyor.

KAPLICADAN FARKLI
Thalasso bakımları, kaplıca suyundan farklı ve tamamen benzersiz olarak; arındırılıp 32 dereceye kadar ısıtılmıs¸ deniz suyu ile sudaki aligo-elementlerin cilde nüfuzunu sağlıyor. Yosun, deniz mineralleri ve deniz ürünleri kullanılarak, tüm duygulara hitap edip vücudu ve bedeni arındırıyor. Thalasso bakımları, sindirim sistemi, kan dolas¸ımı, sinir sistemi, uykusuzluk ve romatizma rahatsızlıklarını gidermeye yardımcı oluyor.
ZAYIFLAMAYA YARDIMCI
Zayıflama, stresten arınma, cilt gözeneklerini temizleme ve vücut s¸ekillendirmeye yönelik kis¸iye özel bakımlarla, modern hayatın stres ve tahrip edici kos¸ulları kars¸ısında, ruhsal ve bedensel olarak rahatlatıyor. Terapi, solunum yoluyla iyot alımından, yosunla vücut sargılanmasına, yosunların içindeki aktif maddelerle hazırlanmış kozmetiklerden, basınçlı su masajına kadar uzanan zengin bir yelpazeye sahip. Ayrıca tüm misafirlerin dilediğince yararlanabildiği Türk hamamı, Fin sauna, tropik duş, bio sauna, buhar banyosu, buz yağmuru ve dinlenme alanları ile yenilenmeyi vaat ediyor. Egzotik aromalar ve yoğun sıcaklığın birleşimiyle vücudu şımartan şehrazat bakımı ise hamam ritüellerinden sadece biri.
DÜNYA MUTFAKLARI BURADA
Gloria Verde Resort, thalasso merkezi ile tatilinizi yaparken, sizi kendi evinizdeymiş gibi rahat ettirmek, profesyonel hizmet sunmak, yapılan uygulamalar hakkında bilgilendirmek, siz merkezden ayrılana kadar yardımcı olmak ve memnun bir şekilde ayrılıp, tekrar merkeze dönmenizi sağlıyor. Tatil anlayışını farklı bir yaşam biçiminde sunan Gloria Hotels & Resorts , hayata anlam katan, yaşamımızda her zaman önemli yer tutan yeme-içme zevkini de, Fransız, Uzakdoğu ve Uluslar arası mutfaklarını barındıran restorantlarıyla misafirlerine çok özel bir hizmet sunuyor. Oda servisi ise geniş menüsü ile 24 saat hizmet sunarken; keyifli spa uygulamalarının ardından ikram edilen bitki çayları, detoks içecekler, taze meyve ve sebze sularının sunulduğu Vitamin Bar ile doğal ürünlerden enerji depolanarak tazeleniliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst