Deniz Arcak: "Cesur"

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
1993 yılında "Nerde" adlı albümü ile çıkış yaparak kısa sürede halkın gönlüne giren DENİZ ARCAK, uzun bir aradan sonra yüreğinden gelen yansımaları "CESUR" adını taşıyan dört eserin yer aldığı bir maxi single'a taşıdı.

Altı yıl albüm çalışmalarına ara veren sanatçı, bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığı CESUR'da sözleri kendisine, besteler Can Algeç'e ait "Çaldım", "Kıyamet", "Farkında mısınız?" ve albüme ismini veren "Cesur" adlı dört şarkıyla yüreklere dokunuyor!

Prodüktörlüğünü Erhan Güleryüz, dağıtımını Esen Müzik'in üstlendiği maxi single da şarkılar Kaan Kurmuş Karlova ve Genco Arı tarafından aranje edildi. Elektro Gitar'da Tolga ve Cihan Akyıldız, kayıtta ise Kaan Kurmuş Karlova ve İlbay Beydili emek verdi.

İnsanlara herhangi bir şeyi anlatabilmek için kendince bildiği tek yolun şarkı söylemek olduğunu ifade eden DENİZ ARCAK, gönüllerde hoş bir seda bırakmak adına CESUR'ca yola çıktı. Sanatçı şarkılarını kaleme alırken, kendisi için daima bir miheng taşı olan AŞIK VEYSEL'in samimiyet ve doğallığını örnek alarak 1,5 yıllık bir çalışma sonunda Maxi Single'ını tamamladı.

"Sonuçta herkes, hepimiz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunların anlam kazanması insanlarla paylaşılırsa mümkün! İşte bütün derdimiz bu" diyen DENİZ ARCAK'ın, 1993 yılında "Nerde", 1994 yılında "All The King's Horses", 1995'te "Beyaz Vadi", 1998'de "Ha Bugün Ha yarın", 2004 yılında ise "Kıpır Kıpır" adlı albümleri yayınlandı.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst