Demir Demirkan ve Sertab Erener’in mütevazi evleri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Müzisyen Demir Demirkan & Sertab Erener çiftinin Nişantaşı’ndaki dairelerinin çok sade bir dekorasyonu var.



Ahşap yemek masası ve sandalyeler IKEA’dan alınmış. Adressistanbul’daki La Capria Rome’dan alınan renkli kilim salona renk katıyor. Yemek masasının üzerinde Habitat’ın tabakları duruyor, vazo Cumba’dan. “Tanrılar Okulu dönüp dönüp okuduğum kitaplardan,” diyor orta sehpanın üzerindeki kitapları işaret ederken.



Tepe Home’dan alınan süet kanepenin önünde Cumba’nın ahşap sehpası duruyor. Hasır puf IKEA’dan. Şamdanlar Nil Ata’dan, mumlar Habitat’tan alınmış. “Evde vanilya kokulu mumlar tercih ediyorum daha çok,” diyor Demirkan.



“Çok seyahat edince, başınızı koyduğunuz yere evim demeye başlıyorsunuz. Ama insanın kendi evi başka tabii. O yüzden içime dönerim burada,” diyen Demirkan 2000 yılından beri altı albüm çıkartmış



Mutfak tezgahı IKEA’dan alınmış. “Yıllardır evde yapılan yemeklerde ağzına yağ koymadığını anlatan Demirkan bunun çok faydasını gördüğünü anlatıyor. “Form tutmak için de yıllardır esmer pirinç, makarna, bol sebze, balık ve sıfır yağ var hayatımda” diyor.



Odalardan biri giyinme odasına dönüştürülmüş evde. Raydolap’a yaptırılan dolapların bir tarafı Erener’in, diğer tarafı Demirkan’ın kıyafetlerine göre organize edilmiş. “Seyahat öncesi son hazırlıklar tamam,” diye anlatıyor Demirkan.



Yatak ve lake komodinler IKEA’dan alınmış. Yatak örtüsü, yastıklar, ayna, halı ve lambalar Habitat’tan. “Yatak odasında renk sevmiyorum, düz beyaz ve gri tonları beni dinlendiriyor” diyor Demirkan.





Alıntıdır!
 

kokosh

Yeni Üye
Katılım
23 Temmuz 2010
Mesajlar
4
Tepki
1
Puan
3
Konum
ortakoy
ben acikcasi pek begenmedim ama sonucta onlar o evde mutlular:) ben herkese mutlu olabilcegi bir ev sahip olmasini diliyorum
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Teşekkürler yorumlarınız için :hhhhhh:
 

eflâtun

Daimi Üye
Katılım
31 Ağustos 2010
Mesajlar
448
Tepki
469
Puan
63
Konum
Ankara
İstedikleri gibi döşemişler ne güzel. Allah yuvalarında ömür boyu mutlu etsin..:panter:
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
bencede cok güzel ikeanin esyalari heryerde kendini belli ediyor cok güzel
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst