Demet Akalın'ın uyanıklığı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüpoğlu Demet Akalın’ın yarın akşam ki konseri için neler yazmış…
- ŞARKICI Demet Akalın, heyecanlı olsa gerek. Nasıl olmasın ki? Yarın akşam ilk kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.
- KONUYA böyle girdikten sonra tanık olduğum bir olayı anlatmalıyım. Ortaköy’de vakit geçirirken bitişiğimdeki masaya iki genç geldi. Yüzlerce bileti masanın üzerine yaydılar; zarfladılar. Sordum; “Demet Akalın biletleri” dediler. Sponsor biletleriydi bunlar ve gençlerin anlatımıyla sayıları binin üzerindeydi.
- KONSERİ düzenleyen Hitt Prodüksiyon’dan Uygar Ataş’ı arayıp, bir konser için kaç sponsor davetiyesi verdiklerini sordum.
- “HARBİYE’DE davetli sayısı 200-500 arasında oluyor. Demet’in konseri için ayrılan sponsor biletiyse 700” dedi.
- UYGAR’IN yüzde 50 indirim yapmasını anlıyorum. Akalın’ın boş sıralara söylememesi için ‘beyaz yalan’a başvurması doğal. Akalın, her albümde başarıyı yakaladı. Ama Açıkhava bambaşka. Orayı doldurmak için ‘star’ olmak gerekiyor. Akalın, başarırsa sınıf atlayacak. Hitt’in rekor sayıda sponsor davetiyesi ayırması da bu yüzden. Hedef ve plan güzel. Benim yanımda tezgah açmaları ise kötü kader!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Demet Akalın, bana göre Açıkhava'da dinlenecek kadar star değil. Oraya Sezen Aksu, Enbe Orkestrası, Tarkan vb. sanatçılar doldurur :eek:

Demet Akalın, ancak gece klüplerini doldurur :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar