Demet Akalın ve Önder Bekensir ile evlilik hayatı

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Demet & Önder
Demet Akalın ve Önder Bekensir Hayatlarını Show TV İzleyicisine Açıyor!..


Show TV ekranlarının yeni programı
'Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Yeni Evliler'de
gündemden düşmeyen popstar Demet Akalın ve iş adamı eşi Önder Bekensir evliliklerinin ve yaşantılarının tüm sırlarını izleyiciler ile paylaşacaklar.


Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşayacak.

Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak ve tüm açıklığı ile sergilenecek.

Ünlü çiftlerin evliliği denediği “Evcilik Oyunu” adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, “Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Yeni Evliler” adlı yapımda ise gerçek bir evliliğin kapılarını aralıyor...

Gündemden düşmeyen gözde ikili, 26 Haziran 2010, Cumartesi günü saat 23:00'da ilk kez ekrana gelecekler ve bundan sonra her akşam, tüm samimiyetleriyle, Show TV ekranlarından evlerimize konuk olacaklar.
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
bende bunlari bosaniyor diye duymustum en son, ne kadar kolay para kazaniliyor bu dünyada:dusun:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
dek175.jpg

trans.gif

[DM]video/xdwice_demet-onder-bekensir-ile-evlilik-ha_shortfilms[/DM]



Demet Akalın & Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı

trans.gif
trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 05.07.2010 22:30
trans.gif

Dillere destan olan aşklarını peri masalı gibi bir düğün ile evliliğe götüren çiftimiz Demet Akalın ve Önder Bekensir, inişli çıkışlı günlerini, aşklarını, kısacası hayatlarını Show TV izleyicisinin önünde yaşıyorlar. Her akşam SHOW TV’de ekrana gelen ikili, hayatlarındaki iniş, çıkışları tüm samimiyetiyle izleyicilerle paylaşıyor. Ünlü çiftlerin evliliği denediği “Evcilik Oyunu” programı ile izleyicilerin gönlünde taht kuran, “Demet Akalın & Önder Bekensir ile Evlilik Hayatı” programı ile gerçek evliliğin kapılarını araladı. Biri ünlü bir pop sanatçısı, diğeri başarılı bir işadamı; hem işte hem de aşkta ortak olan bu ikilinin ilginç hayatları Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor ve renkli ve eğlenceli hayatını herkes merakla izliyor. Geçtiğimiz hafta; Demet Akalın ve Önder Bekensir çiftine Çeşme’de Akalın’ın dansçı arkadaşları da eşlik etti. Evli çift günü güneşlenerek ve havuza girerek geçidi. Demet Akalın da eşine ve konuklarına ev hanımlığı marifetlerini sergilidi. Akalın’a ev işlerinde Önder Bekensir ve dansçı arkadaşları da yardım ettiler. Demet Akalın’ın semt pazarındaki alışverişleri Çeşme sakinleri ve pazar esnafı için sürpriz oldu. Evliliklerini ve dostluklarını 7-24 kameralar önünde yaşayan ünülü çiftin renkli ve eğlenceli hayatına herkes merakla izlemeyi devam edecek. Ünlü çiftlerin evliliği denediği “Evcilik Oyunu” adlı program ile izleyicilerin gönlünde taht kuran Show TV, “Demet Akalın ve Önder Bekensir ile Yeni Evliler” adlı yapımda ise gerçek bir evliliğin kapılarnı aralıyarak bir ilke daha imza atıyor.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Arada bakıyorum da Demet ne kadar kaba :dertli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst