Dekorasyonda Mermer Şıklığı

haticesaari

Yeni Üye
Katılım
3 Nisan 2018
Mesajlar
2
Tepki
1
Puan
3
Yaş
33
Konum
istanbul
Günümüzün dekorasyon trendlerinden mermer şıklığı artık evlerin her köşesinde.Mermer kullanımı giderek artmakta bunun sebebi ise kalite,uzun ömürlülük ve kolay temizlenebilme.Mutfak tezgahlarında görmeye alışık olduğumuz mermer artık masa , tv ünitesi ve sehpa olarak sıkça karşımıza çıkıyor.


Mermer her geçen gün değer kazanan sağlam bir madendir.Ülkemiz mermer madenciliğinde oldukça zengindir. Bu sayede mermeri bir çok alanda kullanmaktayız.Kendine özgün yapısıyla mermer göze çarpmakta. Sanılanın aksine mermer evlere soğuk bir görünüm katmaz tam tersine evlere zarafet getirir.Fark yaratan göz alıcı havasıyla lüks yapılarda mermere rastlarız.Tasarımın önde gelen isimleri mermere oldukça önem vermektedir.Mermer değince akla gri ve beyaz renkleri gelebilir.Fakat farklı renk tonlarında mermer bulmak mümkündür.Böylece moder tasarımlardada mermer gönül rahatlığıyla kullanılabilir.Doğal yapısıyla farklı renk tonlarına sahip olan mermer dikkatleri üzerine çekmekte oldukça başarılıdır.Bu sebepdendir ki mermer beğeni toplayan tasarımlarda ilk akla gelendir.


İyi işlenmiş mermer masalar şık sofraların vazgeçilmezidir.Mermer masaların rengi,kalitesi,kesimi ve cilası oldukça önem taşımaktadır.Mermer masa alırken bunlara kesinlikle dikkat edilmelidir.Ortama duruşuyla farklı bir hava katan

mermer masa doğru kullanılmalıdır. Mermer masaların temizliği nemli bir bez ile sağlanabilir.Kimyevi maddeler asitli gıdalar mermere zarar verebilir.Yıllar geçsede zarafetinden asla ödün vermeyen mermer masa her zaman memnun edecektir.


Günümüz tasarım klişelerinin aksine mermer yaratıcı, özgün zevk sahibi kesime hitap etmekte . Evinde zarafet ve şıklık arayanların tercihi kedine has havası olan, doğal, göz alıcı, yıllara meydan okuyabilen mermerden yana.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst