Defne yaprağında barbun veya hamsi..

özz

Yeni Üye
Katılım
15 Ekim 2010
Mesajlar
9
Tepki
9
Puan
3
Konum
bartın
arkadaslar eşim amasra(bartın)lı..balık severdım oraya gıttıkten sonra daha bı sevdım..balığı defne yapragına sarıp fırında veya tavada yapıyorlar..kendımde denedım harıka bır aroma varıyor ..denemenızı şıddetle tavsiye ederim..ben yerinden alıyorum defne yapragını..ancak aktarlarda da bulabilirsiniz..alimünyum folyo yerıne bu daha sağlıklısı..mutlaka deneyin..
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Defne yaprağını ben genelde tavukta kullanıyorum. Fazla kaçırmamak gerek tabii ki

Teşekkürler
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
Defne yaprağını tv bütün balık yemeklerinde görüyorum
ama hiç denemedim

nasıl bir tat acaba
 
OP
Ö

özz

Yeni Üye
Katılım
15 Ekim 2010
Mesajlar
9
Tepki
9
Puan
3
Konum
bartın
deneyin cok guzel bı tat verıyor..ben de tavukta hiç denememişttim ben de onu denemelıyım bence..
 

Dilar

Aktif Üye
Katılım
21 Ağustos 2010
Mesajlar
428
Tepki
247
Puan
43
Konum
yurtdisi
defne yapragini cok merak ediyorum acaba nasil bir tat
denemek lazim tesekkürler:hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst