Dana carpaccio

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.646
Tepki
84.313
Puan
113
Konum
İstanbul
dana-carpaccio_166cbddf.jpg


Dana carpaccio

400 gr bonfile
1 soğan
1 diş sarımsak
Akdeniz yeşillikleri
100 gr taze fesleğen
Yarım çay bardağı fesleğen
Kekik
Karabiber

Sıcak havalarda soğuk etlerle müthiş başlangıçlara hazır olun. Soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın. Bonfileyi bu karışıma bulayın. Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın. Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun.

Sıkıca rulo yapıp streç filme sarıp dondurun. Buzdolabından çıkarıp dilimleyin. Yeşilliklerle süsleyip servis yapın.
Lezzet
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.646
Tepki
84.313
Puan
113
Konum
İstanbul
Evet çiğ sevenler var ama :böö: şöyle iki çeviricen ızgarada ne güzel olur :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst