Dallasvari ‘İntikam’!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.335
dallasvari-intikam--3571074.Jpeg

Dallasvari ‘İntikam’!

‘İntikam’ adlı diziden ayrılan Nejat İşler’in “Dallasvari bir dizide oynamak benim siyasi kimliğim ve düşüncelerimle bağdaşmıyor” dediği iddia edildi

Beren Saat ve Mert Fırat’la başrolünü oynadığı ‘İntikam’dan ayrılan Nejat İşler’in çevresindekilere “Dallasvari bir dizide oynamak benim siyasi kimliğim ve düşüncelerimle bağdaşmıyor. O yüzden ayrıldım” dediği iddia edildi. Geçen sezon ‘Rüzgar’ karakteriyle seyirci karşısına çıkan Nejat İşler, mayıs ayında başlayan ve tüm Türkiye’yi saran Gezi direnişine destek veren sanatçıların başında geliyor.

Tazminat ödeyebilir
Birkaç yıldır yaşamının büyük bir bölümünü Bodrum Gümüşlük’te geçiren oyuncu, forumlara destek veriyor, söz alıyor, atölye çalışmalarına katılıyor. İşler’in, siyasi kimliğiyle bağdaşmadığını düşündüğü diziden ani bir şekilde ayrıldığı için sözleşme gereği yapımcı şirkete ya yüklü bir tazminat ödeyeceği ya da şirketin başka bir projesinde uygun bir rol oynayarak ödemeyi yapacağı konuşuluyor.

Milliyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.335
Nejat İşler'e kısa sürecek diziler yaptırmaları lazım dizi uzayınca o da uzuyor :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar