Dalgalı Hawaii saç deneyimi yaratabilmek için şekillendirici Mist...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
MauiWowie.jpg


Hollywood yıldızlarının kuaförü olan Philip B, müşterilerinin saçını sanatını uygulayacağı, saçın doğal güzelliğini öne çıkaracağı boş bir tablo gibi görüyor. Maui Wowie Beach Mist ise tüm saç tiplerinin kullanabileceği sahil saçı görünümü elde etmek için çok özel bir şekillendirici ve bakım misti.

Farklı ve karmaşık bir stilde dalga için Philip B ® Maui Wowie Beach Mist ile otantik bir Hawaii saç deneyimi yaratabilmek mümkün. Bu ürün saça canlı, yapılı ve daha hacimli bir görünüm ve dokunuş kazandırmakta. Islak saça sadece birkaç küçük spray sıkarak saçı daha dolgun ve hareketli görüntü ile cazibeli hale getirebilirsiniz.

PHILIP B® Maui Wowie Beach Mist, Orkide ve Tahiti Gardenyası kokularının kombinasyonu ile aloe vera ve alg ekstresi saçınızın üzerinde çalışarak güçlenmesini sağlıyor. İçeriğindeki bir diğer bileşenler Kukui ve Hindistan Cevizi yağı ve besleyici deniz tuzu ise saçınızda tüm yıl sağlıklı ve seksi sahil saçı görünümünü elde etmenizi sağlıyor.

Şişeyi iyice çalkalayıp kuru yada nemli saça sıkıyorsunuz. Düzleştirme öncesi saça sıkarak da kullanabileceğiniz ürünü size özel ve ideal olan saç stilinizi büyük bir beceri ile pratik biçimde gerçekleştirebiliyorsunuz . Sonuçta hacimsiz ince telli saçlar için; hacimli ve yoğun bir görünüm elde ederken kalın telli saçlara form, dolgunluk ve hareket katabiliyorsunuz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst