Daha hesaplı

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.405
Puan
113
Rus salatasına konan patates, havuç'u konserve olarak kullanmak yerine haşlıyacağınız tavuğun içine soyulmuş ama bütün olarak patates ve havuçları birlikte haşlarsanız hem ekonomik hemde lezzetli bir rus salatası yemiş olursunuz.Ayrıca tavuğun haşlama suyuna,bir bütün soğan ,birkaç dal maydanoz arzuya göre tane yenibahar,defne yaprağıkatarsanız su dahada lezzetlenicektir.Bence deneyin pişman olmazsınız.
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.520
Puan
113
Konum
Oradan
tavuk suyuna değil ama normal haşlamayla yaptığım zaman olmuştur garnitürmü
 

comet70

Yeni Üye
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
9
Tepki
3
Puan
3
Yaş
54
Konum
izmir
bende sürekli normal suda kendim yaparım garnütürümü önce havuç ve bezelyeyi haşlarım dajha sonrada patates çabuk pişeceği için sonradan atarım suya ve harika oluyor
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.766
Puan
113
Yaş
38
Konum
Eskişehir
rus salatasını çok severim denemek lazım. Teşekkürler...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst